Bilgisayar kasasının önündeki ahşapa yumruk atmak

380721

Hectopat
Arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz gibi arkadaki bilgisayar kasası ve önünde ki ahşap bir masa, abim bir şey olmaz diyerek gelip sağlam bir şekilde 3-4 kere.

20201216_103033.jpg

Vurdu sizce bilgisayarın içindeki bileşenlere zarar gelebilir mi?

Dostum, sorun nedir?
Kasaya yazık be, polisi arıyorum ben.

Dostum, sorun nedir?
Kasanın yaşadığına şükretmek lazım. :D

Ya canınız sıkıldıkça bilgisayar ile uğraşıyorsunuz ya da kendinizi komik zannediyorsunuz.

Dostum, sorun nedir?
Ekran kartına bıçak soktum konusu daha iyiydi :D
Adam CW sorunu olan kartına sinirlenip, "bıçak sokduğum RTX2060 garantiye girer mi?" diye soruyordu.

Arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz gibi arkadaki bilgisayar kasası ve önünde ki ahşap bir masa, abim bir şey olmaz diyerek gelip sağlam bir şekilde 3-4 kere.

Eki Görüntüle 783242

Vurdu sizce bilgisayarın içindeki bileşenlere zarar gelebilir mi?

Benim eski makine har har diye ses çıkartırdı bir osmanlı tokadı çarpardım ses kesilirdi sonra tabi güç kaynağı patladı ahaha.

Bir şey olup olmadığını sen daha iyi bilmen gerekir. Biz buradan kavganın neden çıktığını bilemeyiz. Normalde kasa masadan aşağı düşmediyse bir şey olmaz. Kasa yerde ise masaya vurunca kasaya bir şey olmaz masaya olur du da o masaya abinin yumruğu da yertmez :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı