Bilgisayar kasma yapıyor

Yeni disk aldıktan sonra SSD kurulum sağladığımda düzelir mi peki

Yeni disk almanız zorunlu değil gibi önce SSD'ye Windows kurun ve aynı testi tekrar yapın

Yaklaşık 2 aydır kasma yaşıyorum PC çok iyi ama neden böyle yapıyor bilmiyorum. İtopya'ya gönderdim bir şey olmadığını söylediler yardımcı olur musunuz?

Bu şu anda HDD'deki disk değeri, SSD'ye bir Windows kurduğunuzda diskte muhtemelen 5 yerine 7-8 gibi daha yüksek sayılar yazar.

Yeni disk almanız zorunlu değil gibi önce SSD'ye Windows kurun ve aynı testi tekrar yapın
puan olarak 5.9a kadar düşmüş bi kasma donma yaratır mı

Bu şu anda HDD'deki disk değeri, SSD'ye bir Windows kurduğunuzda diskte muhtemelen 5 yerine 7-8 gibi daha yüksek sayılar yazar.
peki problem olmadan ssdye nasıl taşırım

Puan olarak 5.9a kadar düşmüş bir kasma donma yaratır mı?

Hocam disk disktir ya benim 20 yıllık Samsung HDD hala PC de 33.000 saat gösteriyor. Önemli verilerini atmıyorsan içine veya ağır oyun yüklemiyorsan sorun yaratmaz. Ayrıca o 5.9 hızı, muhtemel sağlığı değil bilgisayarın yeniye benziyor maksimum 2000 saat çalışmıştır o HDD ve markası güzel bir şey muhtemel 20.000 saat daha ömrü var.

Hocam disk disktir ya benim 20 yıllık Samsung HDD hala PC de 33.000 saat gösteriyor. Önemli verilerini atmıyorsan içine veya ağır oyun yüklemiyorsan sorun yaratmaz. Ayrıca o 5.9 hızı, muhtemel sağlığı değil bilgisayarın yeniye benziyor maksimum 2000 saat çalışmıştır o HDD ve markası güzel bir şey muhtemel 20.000 saat daha ömrü var.
içinde önemli kurulumlar bulunmamakta formatlayıp ssd kurulum yapılsa halledilir mi

Puan olarak 5.9a kadar düşmüş bir kasma donma yaratır mı?

Peki problem olmadan SSD'ye nasıl taşırım?

Windows'u HDD'den silmeden SSD'ye kurun, öncelikle disklerin boş alanına bakın yoksa o format ekranında anlayacağınızı sanmıyorum veya direkt SSD'yi önce biçimlendirip 0'a getirebilirsiniz. Sonra Windows'u C ye kurun, Steam vb büyük oyun dosyalarını C ye normal Steam dosya yerine taşı ki böylece indirmek için 3-4 saat harcamak zorunda kalma sonradan eğer SSD'deki Windows sorunsuz çalışıyorsa HDD'yi sıfırlayabilirsin.

Windows'u HDD'den silmemeniz gerektiğini bilerek tekrar tekrar söylüyorum çünkü eğer dosyada hata olursa, bilgisayar hata verirse, flash bellek bozulursa gibi küçük durumlarda bir daha format flash belleği oluşturamazısnız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı