Bilgisayar kasmaya başladı

messi05

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar aşırı kasmaya başladı. Görev çubuğunda sekmeler arası geçiş yaparken donuyor virüs taraması yaptım ama bir şey de çıkmadı. Yardımlarınız için teşekkürler.

Bilgisayar aşırı kasmaya başladı. Görev çubuğunda sekmeler arası geçiş yaparken donuyor virüs taraması yaptım ama bir şey de çıkmadı. Yardımlarınız için teşekkürler.
Yeni bir şey yüklediniz mi son zamanlarda?

Sistem özellikleriniz nedir?

Çok fazla bir bilgi olmadığı için tahminimce depolama alanınız dolduğu için olabilir. Daha fazla bilgi verirseniz asıl kaynağı bulunabilir.

Görev yönteticisini açın ve performans yerine girin. Bilgisayar kasarken CPU, hard disk ve RAM yüzdesine bakın hangisi kırmızı oluyor onu yazın veya SS atın.

PC kaç senelik acaba?

Görev yönteticisini açın ve performans yerine girin. Bilgisayar kasarken CPU, hard disk ve RAM yüzdesine bakın hangisi kırmızı oluyor onu yazın veya SS atın.

Hard disk kullanan kaldı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…