Bilgisayar kaynaklı internet hız sorunu

myers35

Megapat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarımdan kaynaklanan internette hız sorunu var. Anakartım 1gbit interneti destekliyor. TurkNet GigaFiber kullanıyorum normal de 800-900 rakamları görmem gerekirken şu an kullandığım bilgisayarda 500 civarı görüyor Speedtest'de hız testi yaparken çubuk kasarak hız testi yapıyor. Başka bir bilgisayardan da denedim onda problem yok tam hız alıyor, 900 görüyor. Yani bilgisayarımdan kaynaklı bir problem var fakat hangi parçadan yapar bilmiyorum. Sorun nerede sizce?

Bilgisayarımdaki parçalar HDD hariç biraz eski.
İşlemci AMD FX 4100.
1 TB HDD.
GTX 950 ekran kartı.
8 GB RAM.
Gigabyte GA-970A-D3 anakart.

4343d.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bilgisayarımdan kaynaklanan internette hız sorunu var. Anakartım 1gbit interneti destekliyor. TurkNet GigaFiber kullanıyorum normal de 800-900 rakamları görmem gerekirken şu an kullandığım bilgisayarda 500 civarı görüyor Speedtest'de hız testi yaparken çubuk kasarak hız testi yapıyor. Başka bir bilgisayardan da denedim onda problem yok tam hız alıyor, 900 görüyor. Yani bilgisayarımdan kaynaklı bir problem var fakat hangi parçadan yapar bilmiyorum. Sorun nerede sizce?

İşlemci AMD FX 4100.
1 TB HDD.
GTX 950 ekran kartı.
8 GB RAM.

Eki Görüntüle 1353046

O işlemciyle 500 Mbps görmen cidden mucize Speedtest yaparken Görev Yöneticisi'ni açın ve test yaparken değerlere bakın.

İşlemci AMD FX 4100.
1 TB HDD.
GTX 950 ekran kartı.
8 GB RAM.

Eki Görüntüle 1353046
Bilgisayara bağladığın kabloda da sorun olabilir ona da bir bakmanı tavsiye ederim bakmadıysan tabi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı