Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 24 Ekim 2022 #1 Acaba power yerinde mi sorun, yoksa başka yerde mi? 15 dakika sonra kendini açıyor. Uyuyup uyandım açmış. 2 kere yaptı bunu.
Acaba power yerinde mi sorun, yoksa başka yerde mi? 15 dakika sonra kendini açıyor. Uyuyup uyandım açmış. 2 kere yaptı bunu.
laviens Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 739 Çözümler 2 24 Ekim 2022 #2 Criesley dedi: Acaba power yerinde mi sorun, yoksa başka yerde mi? 15 dakika sonra kendini açıyor. Uyuyup uyandım açmış. 2 kere yaptı bunu. Genişletmek için tıkla... Güç kablosunu çekersen açılmaz rahat olabilirsin. Artı 0 Eksi
Criesley dedi: Acaba power yerinde mi sorun, yoksa başka yerde mi? 15 dakika sonra kendini açıyor. Uyuyup uyandım açmış. 2 kere yaptı bunu. Genişletmek için tıkla... Güç kablosunu çekersen açılmaz rahat olabilirsin.
blurice Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz 6 Çekirdek İşlemci Anakart 1 x Asus Prime B450M-K II 4400(OC)MHz mATX Anakart Bellek 2 x Team T-Force TUF Alliance 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ekran Kartı 1 x XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 XT Core 8GB GDDR6 128Bit Ekran Kartı SSD 1 x James Donkey JD512 512GB 3D Nand 2000/1500MB/sn NVMe M.2 PCI-E SSD Disk Kasa 1 x Frisby FC-9320G 600W 80+ Dahili Psu'lu Midi Tower Kasa Cinsiyet Erkek Meslek Student 24 Ekim 2022 #3 Güç düğmesinde sorun vardır diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.953 Makaleler 21 Çözümler 2 24 Ekim 2022 #4 BIOS'u kontrol edin, zaman ayarlı bilgisayar açılışı ayarlanmış vs. olabilir. PSU ile değil, anakartla alakalıdır açılması. Artı 0 Eksi
BIOS'u kontrol edin, zaman ayarlı bilgisayar açılışı ayarlanmış vs. olabilir. PSU ile değil, anakartla alakalıdır açılması.
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 24 Ekim 2022 #5 Kimse dedi: BIOS'u kontrol edin, zaman ayarlı bilgisayar açılışı ayarlanmış vs. olabilir. PSU ile değil, anakartla alakalıdır açılması. Genişletmek için tıkla... Öyle bir ayar var mıydı BIOS'ta ya? Ben hiç görmedim öyle bir ayar. Artı 0 Eksi
Kimse dedi: BIOS'u kontrol edin, zaman ayarlı bilgisayar açılışı ayarlanmış vs. olabilir. PSU ile değil, anakartla alakalıdır açılması. Genişletmek için tıkla... Öyle bir ayar var mıydı BIOS'ta ya? Ben hiç görmedim öyle bir ayar.
KS KS Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 24 Ekim 2022 #6 laviens dedi: Güç kablosunu çekersen açılmaz rahat olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yapma ya inan bilmiyordum teşekkür ederim. Abdul0234 dedi: Öyle bir ayar var mıydı BIOS'ta ya? Ben hiç görmedim öyle bir ayar. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sanmıyorum. blurice dedi: Güç düğmesinde sorun vardır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Baktım ama bulamadım söküp takacağım. Artı 0 Eksi
laviens dedi: Güç kablosunu çekersen açılmaz rahat olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yapma ya inan bilmiyordum teşekkür ederim. Abdul0234 dedi: Öyle bir ayar var mıydı BIOS'ta ya? Ben hiç görmedim öyle bir ayar. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sanmıyorum. blurice dedi: Güç düğmesinde sorun vardır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Baktım ama bulamadım söküp takacağım.
laviens Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 739 Çözümler 2 24 Ekim 2022 #7 Criesley dedi: Yapma ya inan bilmiyordum teşekkür ederim. Yok hocam sanmıyorum. Baktım ama bulamadım söküp takacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece çözümü söyledim bende anlatabilirdim güç düğmesinde ya da bilgisayarın iç aksanında sorun olabilir diye ama yapacağınız en kolay çözümü söyledim. Artı 0 Eksi
Criesley dedi: Yapma ya inan bilmiyordum teşekkür ederim. Yok hocam sanmıyorum. Baktım ama bulamadım söküp takacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece çözümü söyledim bende anlatabilirdim güç düğmesinde ya da bilgisayarın iç aksanında sorun olabilir diye ama yapacağınız en kolay çözümü söyledim.