Oğuzhan18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 2.210 Çözümler 3 19 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar oyunlardayken Alt Tab atıyor ve bu canımı sıkmaya başladı. Avast Kaspersky virüs programlarını denedim ama virüs bulamadı, neden böyle yapıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2024
Arkadaşlar oyunlardayken Alt Tab atıyor ve bu canımı sıkmaya başladı. Avast Kaspersky virüs programlarını denedim ama virüs bulamadı, neden böyle yapıyor?
legosef Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 106 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #2 Oyunlarda Tab tuşu veya alt tuşunu kullanıyor musunuz sıklıkla Tab için envanter açma vb. Artı 0 Eksi
KS KS Oğuzhan18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 2.210 Çözümler 3 19 Mayıs 2024 #3 legosef dedi: Oyunlarda Tab tuşu veya alt tuşunu kullanıyor musunuz sıklıkla Tab için envanter açma vb. Genişletmek için tıkla... Hayır bu olay hiç olmuyordu çok yapmaya başladı kullanmıyorum FIFA oynarken bile atıyor DualSense varken. Çıldırıyorum Artı 0 Eksi
legosef dedi: Oyunlarda Tab tuşu veya alt tuşunu kullanıyor musunuz sıklıkla Tab için envanter açma vb. Genişletmek için tıkla... Hayır bu olay hiç olmuyordu çok yapmaya başladı kullanmıyorum FIFA oynarken bile atıyor DualSense varken. Çıldırıyorum
legosef Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 106 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #4 Klavyenizdeki tuşlarda sorun yoktur değil mi? Artı 0 Eksi
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.301 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #5 Oğuzhan18 dedi: Hayır bu olay hiç olmuyordu çok yapmaya başladı kullanmıyorum FIFA oynarken bile atıyor DualSense varken. Çıldırıyorum Genişletmek için tıkla... Razer Klavyeniz varsa Oyun Modu var açarsanız atmıyor. Artı 0 Eksi
Oğuzhan18 dedi: Hayır bu olay hiç olmuyordu çok yapmaya başladı kullanmıyorum FIFA oynarken bile atıyor DualSense varken. Çıldırıyorum Genişletmek için tıkla... Razer Klavyeniz varsa Oyun Modu var açarsanız atmıyor.
legosef Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 106 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #6 Oğuzhan18 dedi: Hayır bu olay hiç olmuyordu çok yapmaya başladı kullanmıyorum FIFA oynarken bile atıyor DualSense varken. Çıldırıyorum Genişletmek için tıkla... Klavyeyi çıkarmanıza rağmen mi? Artı 0 Eksi
Oğuzhan18 dedi: Hayır bu olay hiç olmuyordu çok yapmaya başladı kullanmıyorum FIFA oynarken bile atıyor DualSense varken. Çıldırıyorum Genişletmek için tıkla... Klavyeyi çıkarmanıza rağmen mi?
2 297552 Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 2.229 Makaleler 14 Çözümler 5 19 Mayıs 2024 #7 Aynı olay bende de var sadece Valorant'ta oluyor, Microsoft bir şey deniyor sanırım. Artı 0 Eksi
legosef Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 106 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #8 297552 dedi: Aynı olay bende de var sadece Valorant'ta oluyor, Microsoft bir şey deniyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Bende hiç olmadı ama bilemedim yani neden olurki boyle bir sorun? Artı 0 Eksi
297552 dedi: Aynı olay bende de var sadece Valorant'ta oluyor, Microsoft bir şey deniyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Bende hiç olmadı ama bilemedim yani neden olurki boyle bir sorun?
KS KS Oğuzhan18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 2.210 Çözümler 3 19 Mayıs 2024 #9 legosef dedi: Klavyenizdeki tuşlarda sorun yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır yok ama geçenlerde klavye değiştirdim beğenmedim ASUS klavye almıştım. Eski klavyemi taktım hocam. 297552 dedi: Aynı olay bende de var sadece Valorant'ta oluyor, Microsoft bir şey deniyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Çok kötü bir durum bütün oyunlarda oluyor bdxmrz dedi: Razer klavyeniz varsa oyun modu var açarsanız atmıyor. Genişletmek için tıkla... ASUS klavye almıştım. Ama eskiye döndüm hocam eski bir klavye frisb. Artı 0 Eksi
legosef dedi: Klavyenizdeki tuşlarda sorun yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır yok ama geçenlerde klavye değiştirdim beğenmedim ASUS klavye almıştım. Eski klavyemi taktım hocam. 297552 dedi: Aynı olay bende de var sadece Valorant'ta oluyor, Microsoft bir şey deniyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Çok kötü bir durum bütün oyunlarda oluyor bdxmrz dedi: Razer klavyeniz varsa oyun modu var açarsanız atmıyor. Genişletmek için tıkla... ASUS klavye almıştım. Ama eskiye döndüm hocam eski bir klavye frisb.
legosef Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 106 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #10 ASUS'ta oluyor muydu? Artı 0 Eksi