K Kxfir Kilopat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 236 Çözümler 3 22 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar, bilgisayar bir anda kendi kendine donuyor ses bozuluyor cızzzz diye bir ses geliyor ve ondan sonra bilgisayar kapanıyor. 1 haftadır falan yaşıyorum çözümü nedir yardımcı olur musunuz? Bilgisayar kapandıktan sonra kendini bir daha açıyor.
Arkadaşlar, bilgisayar bir anda kendi kendine donuyor ses bozuluyor cızzzz diye bir ses geliyor ve ondan sonra bilgisayar kapanıyor. 1 haftadır falan yaşıyorum çözümü nedir yardımcı olur musunuz? Bilgisayar kapandıktan sonra kendini bir daha açıyor.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #2 Varsa Minidump Dosyalarını Paylaşın - Technopat Sosyal yoksa sisteminizi yazınız. Artı 0 Eksi
Ali Anıl Öney Megapat Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 232 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #3 "HD Tune" gibi programlarla kullandığınız sabit diskin sağlını kontrol edin. Sisteminiz eskiyse sorun sabit disk kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
"HD Tune" gibi programlarla kullandığınız sabit diskin sağlını kontrol edin. Sisteminiz eskiyse sorun sabit disk kaynaklı olabilir.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 22 Eylül 2020 #4 Ses gelip kapandığı için sisteminizde HDD olduğu, sorunun da HDD olduğuna eminim. CrystalDiskInfo ile disk sağlığına bakın. Artı 0 Eksi
Ses gelip kapandığı için sisteminizde HDD olduğu, sorunun da HDD olduğuna eminim. CrystalDiskInfo ile disk sağlığına bakın.
KS KS K Kxfir Kilopat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 236 Çözümler 3 25 Eylül 2020 #5 Kemânkeş- dedi: Ses gelip kapandığı için sisteminizde HDD olduğu, sorunun da HDD olduğuna eminim. CrystalDiskInfo ile disk sağlığına bakın. Genişletmek için tıkla... hdd yok ssd var disk sağlığı %72 falandı biraz ondan bende şüphelendim Ali Anıl Öney dedi: "HD Tune" gibi programlarla kullandığınız sabit diskin sağlını kontrol edin. Sisteminiz eskiyse sorun sabit disk kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... hdd yok ssd var disk sağlığı %72 falandı biraz ondan bende şüphelendim Artı 0 Eksi
Kemânkeş- dedi: Ses gelip kapandığı için sisteminizde HDD olduğu, sorunun da HDD olduğuna eminim. CrystalDiskInfo ile disk sağlığına bakın. Genişletmek için tıkla... hdd yok ssd var disk sağlığı %72 falandı biraz ondan bende şüphelendim Ali Anıl Öney dedi: "HD Tune" gibi programlarla kullandığınız sabit diskin sağlını kontrol edin. Sisteminiz eskiyse sorun sabit disk kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... hdd yok ssd var disk sağlığı %72 falandı biraz ondan bende şüphelendim