Bilgisayar kendi kendine donuyor

Efe 2

Hectopat
Daha fazla  
Uzun süredir kullandığım bilgisayarı açtığımda şöyle bir şeyle karşılaştım. Bilgisayar açıldıktan birkaç dakika sonra kendi kendine donuyor, benim açtığım uygulama o şekilde kalıyor ve arka plan kendi kendine mavi oluyor. İlk aklıma gelen güncellemeleri kontrol etmek oldu, birkaç tane Windows güncellemesi vardı, güncellemeleri yapmak istediğimde sürekli hatayla karşılaştım. Sizce Windows güncellemesi yüzünden mi yoksa başka bir nedenden dolayımı bilgisayar donuyor? Sorunu çözmek için neler yapabilirim.

Dediğim gibi bilgisayarımı her gün kullanıyorum ama ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Bileşenlerimin Windows 11'i kaldıramama gibi bir durumunun olduğunu düşünmüyorum. RX 7900 XTX ve R5 7600X var sistemimde.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS falan da güncel mi? İsterseniz format atıp İnsider sürümden çıkabilirsiniz.

BIOS falan da güncesl mi? İsterseniz format atıp Insider sürümden çıkabilirsiniz.

Anakartım B650M DS3H BIOS günceli değilim nasıl anlarım bilmiyorum. Hazır WD kurabileceğim flash belleğim ama hiç uğraşalım yok. Başka bir yolu yok mudur? Insider sürümden çıksam sorun çözülür mü? Bilgisayarı birkaç dakika kullanabiliyorum sonra donma başlıyor.

Denildiği gibi geri yükleme de deneyebilirsiniz. Olmazsa format atmayı deneyebilirsiniz.

Update'i açın demiş. Windows + R yapın ve gelen ekrana services.msc yazın. Buradan Update'i bulup başlangıç türünü otomatik yapıp deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…