Quafle
Kilopat
Merhaba geçen gün Türk Telekom'dan yeni bir modem aldık. Modemin markası 'ZyXEL VDSL2'. Modemi taktık ve sonrasında bilgisayar üzerinden internet ismi ve şifresi gibi olayları modemin içinden düzenledim. Evdeki diğer aygıtları da internete bağladım fakat sonrasında bilgisayarımdan internet kesildi ve Wi-Fi ismi gözükmemeye başladı (etraftaki diğer Wi-Fi'ler gözüküyordu). Daha sonra birkaç gün interneti kullanamadım. Modemi resetledikten sonra bilgisayara da bağlayabildim. Fakat bu sefer de şöyle bir problem oluştu. İnternetim yaklaşık her 20dk da bir kesiliyor. İnternetten düşüyorum ve sağ altta bulunan ağlar kısmına girdiğimde ise hiçbir şey gözükmüyor (birkaç saniyeliğine) eğer daha önce yaptıysanız ağları sıfırladığınızda öyle olur ve geri gelir. Bende de aynı şekilde oluyor internetim 30-40 saniye sonra geri geliyor fakat bu oyunlarda büyük problem oluşturuyor. Ayrıca arada hala Wi-Fi'yi göremiyor modemi her seferinde resetlemek durumunda kalıyorum. Önerileriniz nelerdir ve bu sorun ne kaynaklı oluyor olabilir? (masaüstü kullanıyorum Wi-Fi adaptörüm Dark range Max Duo Power driverı güncel)
Son düzenleme: