Fero123wre
Hectopat
Merhaba! Önceden yanıtladığım şu konuya göz atabilir misiniz?
Çözüldü: Windows 11'de "İnternet yok" hatası
Merhaba. İnternet yok hatası alıyorum. Ancak telefondan aynı internete bağlanabiliyorum ya da PC'den kendi telefonumun internetine bağlanabiliyorum. Sorun nedir? CMD kodlarını yazdım ancak çözülmedi sorun.www.technopat.net
Herhangi bir modeme bağlanabiliyor musunuz?Ben Ethernet kullanıyorum doğrudan bağlantı olmasına rağmen kablo değiştirmeme rağmen aynı sorun.
Herhangi bir modeme bağlanabiliyor musunuz?
Sanırım bunun kabloyla pek bir alakası yok. Modeme bağlanırken bile bu sorunu yaşıyorsanız yine de yukarıdaki cevap verdiğim konuya göz atabilirsiniz.Evet katılıyorum telefon la veya başka bir cihaz internete erişim sağlıyor ama PC de biraz zaman geçtikten sonra internet yok diyor. Yeniden başlattıktan sonra düzeliyor.
ipconfig /release ve ardından ipconfig /renew yazmak yeterlidir.ipconfig /flushdns yazmak yeterlidir.SFC /SCANNOW yazabilirsiniz.Sanırım bunun kabloyla pek bir alakası yok. Modeme bağlanırken bile bu sorunu yaşıyorsanız yine de yukarıdaki cevap verdiğim konuya göz atabilirsiniz.
Bu yöntemler sorununuzu çözebilir.
- Ayrıca IP ayarlarını sıfırlamak gerekebilir. Bunun için komut istemini yönetici olarak çalıştırıp
ipconfig /releaseve ardındanipconfig /renewyazmak yeterlidir.- DNS önbelleğini sıfırlamak gerekebilir. Bunun için
ipconfig /flushdnsyazmak yeterlidir.- Yukarıdakiler işe yaramıyorsa sisteminizde bozulmuş dosya olup olmadığına bakmak için
SFC /SCANNOWyazabilirsiniz.- Son olarak ağ bağdaştırıcısı sürücülerin güncel olduğundan emin olun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.