Bilgisayar kendi kendine kapanıyor

Sezen628

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar. Bilgisayarımda GeForce 950M ekran kartı bulunuyor bilgisayarın ekranı küçük olduğu için yeni bir monitör aldım. Samsung 27 inç ekranı bağladıktan sonra hiç fan açmayan bilgisayar kendi kendine fan açmaya başladı. Boşken CPU kullanımı %7 ama yine de fan açılıyor ve 15 dakika sonra bilgisayar kendini kapatıyor ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ki "Monitor going to sleep" hatası veriyorsa ekran kartın fazla ısındığı için ek bir fan taktırman gerekiyor. Bende bu hata olduğunda ek bir fan taktırdım ve düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ki "Monitor going to sleep" hatası veriyorsa ekran kartın fazla ısındığı için ek bir fan taktırman gerekiyor. Bende bu hata olduğunda ek bir fan taktırdım ve düzeldi.

@avis1
Komik olan nedir?
Hiç hata vermiyor fan baya sesli çalışıyor (normalde hiç öyle çalışmaz) sonra kendi kendine kapanıyor

@avis1
Komik olan nedir?
Laptoptaki ekran kartına ek fanı nasıl taksın?

Harici monitöre bağladığında boşta da fan açmasının sebebi, dahili değil harici GPU hep aktif hale geliyor. Normalde, oyunda değilken 950M çalışmazken monitörü takmanla hep çalışıyor yani. Ekran kartı ısınıyor muhtemelen. Termal macunu yenilensin düzelebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı