Bilgisayar Kendi Kendine Reset Atıyor

Emre6700

Hectopat
Selam Arkadaşlar. Bir sorunum var. Bilgisayarı açıyorum, masaüstü normal açılıyor ama 5 dakika sonra bilgisayar kendi kendine yeniden başlıyor. Bu sefer de tam açılmıyor. Hep Windows açılmaya başladığında yeniden reset atıp duruyor. Fişini çekiyorum ve 5-10 dakika bekleyip yeniden açıyorum, bu sefer Windows masaüstü açılıyor ama yine 5 dakika sonra reset atıyor. İşlemci sıcaklığını kontrol ettim 35-50 derece aralığında. Sorun ne ile alakalı olabilir?

RAM'lerin hem yerini değiştirdim hem tek slot kullandım yinede sorun devam ediyor.
Format atmayı daha denemedim. Ama birşeyi farkketim BIOS'a girdim ve öylece açık bıraktım 15dakika. Fakat bu sefer reset atmadı. Bilgisayarı açmaya çalışınca hemen reset attı

Şuan elimde Windows kurulum dosyası olmadığından bugün denemem mümkün değil. Çok teşekkür ederim yardımınız için deneyip sonuçları yazarım.

yanlış bilgilendirmişim. Özür dilerim. Biraz önce bilgisayar kapanmamıştı ama şuan bilgisayarın yanına gidince reset sorununun BIOS'ta bile devam ettiğini gördüm. Sorun devam ediyor...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı