Çözüldü Bilgisayar kendi kendine Windows 8.1 oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kardelenipekci

Femtopat
Daha fazla  
Dün gece bilgisayarımı kapattığım zaman Windows 10 son sürümündeydi. Okuldan gelince açtığım zaman Windows 8.1 çıktı ve dosyalarımın hepsi silinmiş. Evde kardeşim vardı, böyle bir şey olması mümkün müdür yoksa kardeşim benimle oyun mu oynadı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dün gece bilgisayarımı kapattığım zaman Windows 10 son sürümündeydi. Okuldan gelince açtığım zaman Windows 8.1 çıktı ve dosyalarımın hepsi silinmiş. Evde kardeşim vardı, böyle bir şey olması mümkün müdür yoksa kardeşim benimle oyun mu oynadı?

Windows 10'dan 8.1'e otomatik düşmesi imkansızdır. Windows 11'e yükselse Microsoft kendisi otomatik yükseltiyor. Ancak Windows 8.1'e düşemez. Kardeşiniz bilgisayarla haşır neşir ise Windows 8.1'e o düşürebilir.

Bence bilgisayarın çok eskiymiş Bill Gates bakmış bu ne kasıyor be demiş bilgisayarınıza uzaktan erişerek Windows 8.1 yüklemiş. Bill Gates benim PC Windows vistaydı telefonuma ne eski be aga? Mesajı geldi eve gelince baktım PC Windows 11 olmuş.

Windows 10'dan 8.1'e otomatik düşmesi imkansızdır. Windows 11'e yükselse Microsoft kendisi otomatik yükseltiyor. Ancak Windows 8.1'e düşemez. Kardeşiniz bilgisayarla haşır neşir ise Windows 8.1'e o düşürebilir.
Teşekkür ederim o zaman Windows 10 yapacam geri ben. Dosyalarımı da buldum zaten diğer diskin içinde kesin o yaptı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı