Çözüldü Bilgisayar kendi kendine yeniden başlatıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Saqot

Hectopat
Makaleler
3
Arkadaşlar Valorant oynadıktan sonra Valorant'yu kapatıp Opera GX'e girdim. Tam Twitch'e girecektim ki bilgisayar kendi kendine yeniden başaltı sorunun ısınma olduğunu düşünmüyorum çünkü PC'yi yeni açtım ve sadece 1 tur oynadım. Sebep nedir?

Çözüm
Hard Disk veya ramları slotlarından çıkar, tekrar tak yerinden oynamış olabilir.
Tekrar hata verirse eger..
Temiz bir kurulum Yapmanı Tavsiye ederim..
Az ram kullanmıyor diye kim dediyse sizde inanmışsınız. Elle ayarlama var ama senin düşürdüğün değeri düşürmesende o kadar kullanıyor. Aklın sıra ram tasarrufu yapmış oluyorsun.
Opera nın kullandığını en fazla 500mb ram bunun bilgisayarın kapanmanıp açılmasıyla bi ilgisi yok.
@Saqot Artık sisteminizi belirtecek misiniz?

Opera nın kullandığını en fazla 500mb ram bunun bilgisayarın kapanmanıp açılmasıyla bi ilgisi yok.
Bende sadece Technopat Sosyal açık 530mb yiyor. Sağlam RAM tüketen bir tarayıcı aslında, eklentilerin de etkisi var tabii.

Hard Disk veya ramları slotlarından çıkar, tekrar tak yerinden oynamış olabilir.
Tekrar hata verirse eger..
Temiz bir kurulum Yapmanı Tavsiye ederim..

Çözüm
@Saqot Artık sisteminizi belirtecek misiniz?
Aynı sorun bendede var malesef
Ekran Kartı : Asus Rog Strix 2060

Ana Kart : Msi Tomahawk Max

İşlemci : Ryzen 5 3600

Ram : Corsair 2x 8gb RGB 3200 mhz

M2.SSD : Samsung Evo 970 500 Gb

Psu : Fsp 850w Gold sertifikalı

Kasa : Corsair 465x

6x LL120 RGB Fan

Arctic freezer 34 Esport Duo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…