T TheTurk Hectopat Katılım 23 Şubat 2015 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar ben bilgisayardan anlamam bilgisayar sürekli kendi kendini Windows ekranı gelmeden resetleyip duruyor. Neden olabilir? Not : Bilgisayar hard diski okuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2022
Arkadaşlar ben bilgisayardan anlamam bilgisayar sürekli kendi kendini Windows ekranı gelmeden resetleyip duruyor. Neden olabilir? Not : Bilgisayar hard diski okuyor.
Çözüm T T TheTurk 23 Şubat 2015 Şu anda onarım moduna aldık umarım düzelir. Dün Windows Update yaptıktan sonra sapıtmış yanı Windows Update'den sonra olan olmuş.
Şu anda onarım moduna aldık umarım düzelir. Dün Windows Update yaptıktan sonra sapıtmış yanı Windows Update'den sonra olan olmuş.
G goodpick Hectopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 210 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2015 #2 Temiz kurulum yapın. HDD`yi biçimlendirin. Çökmüş olabilir. Virüs girmesi ihtimal. Artı 0 Eksi
KS KS T TheTurk Hectopat Katılım 23 Şubat 2015 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2015 #3 goodpick dedi: Temiz kurulum yapın. HDD`yi biçimlendirin. Çökmüş olabilir. Virüs girmesi ihtimal. Genişletmek için tıkla... Virüs yoktu eminim HDD nin içinde önemli belgelerim var başka bir çözum yolu yok mu? Artı 0 Eksi
goodpick dedi: Temiz kurulum yapın. HDD`yi biçimlendirin. Çökmüş olabilir. Virüs girmesi ihtimal. Genişletmek için tıkla... Virüs yoktu eminim HDD nin içinde önemli belgelerim var başka bir çözum yolu yok mu?
faxing_berlin Hectopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 169 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2015 #4 Belki de güç yetmiyordur. Ama emin değilim. Mümkünse sistemin parçalarını yazabilir misiniz? Artı 0 Eksi
G goodpick Hectopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 210 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2015 #5 Güvenli modda açabiliyor musunuz? Artı 0 Eksi
KS KS T TheTurk Hectopat Katılım 23 Şubat 2015 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2015 #6 Dual Core E2160 1.80 GHz işlemci. P41es3g anakart. ATI Radeon HD 4450 ekran kartı. Kingston 2 GB RAM. Colormaster elit 500W Power Supply. Artı 0 Eksi
Dual Core E2160 1.80 GHz işlemci. P41es3g anakart. ATI Radeon HD 4450 ekran kartı. Kingston 2 GB RAM. Colormaster elit 500W Power Supply.
Z ZubizukTumTum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 1.385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2015 #7 Isınma sorunu olabilir. İşlemci soğutucunuzu kontrol edin. Artı 0 Eksi
KS KS T TheTurk Hectopat Katılım 23 Şubat 2015 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2015 #8 goodpick dedi: Güvenli modda açabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sadece BIOS'a girebiliyorum diğer komutları algılamıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2015 Artı 0 Eksi
goodpick dedi: Güvenli modda açabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sadece BIOS'a girebiliyorum diğer komutları algılamıyor.
faxing_berlin Hectopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 169 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2015 #9 Teknik servise falan götürebilme ihtimalin var mı? Sorunu öğrenirsin ve kendin yapabilirsin. Eğer yapamazsan bize de sorabilirsin. Artı 0 Eksi
Teknik servise falan götürebilme ihtimalin var mı? Sorunu öğrenirsin ve kendin yapabilirsin. Eğer yapamazsan bize de sorabilirsin.
KS KS T TheTurk Hectopat Katılım 23 Şubat 2015 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2015 #10 ZubizukTumTum dedi: Isınma sorunu olabilir. İşlemci soğutucunuzu kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hiç açılmıyor ki Windows. Surekli bilgisayar kendini resetliyor ve hayır kontrol ettim bi problem yok. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2015 Artı 0 Eksi
ZubizukTumTum dedi: Isınma sorunu olabilir. İşlemci soğutucunuzu kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hiç açılmıyor ki Windows. Surekli bilgisayar kendini resetliyor ve hayır kontrol ettim bi problem yok.