Çözüldü Bilgisayar kendine format atmış

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

suleymandy

Centipat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar ve iyi forumlar, dün bilgisayarımı adaptörden çekerek kapattım, sabah uyanıp bilgisayarı açtığıma ise lütfen bekleyin, sisteminiz hazırlanıyor diyordu bende güncelleme falan sandım. Ardından sistem yazısından sonra Windows'un kurulduğu yere geldi bende onu da es geçtim. Sonradan lütfen bekleyin, bilgisayarınız hazırlanıyor deyince Windows'un kendi kendine format attığını gördüm nasıl çözebilirim bunu?

En son yüklediğim programlar: Malwarebytes, badlion Client, Roblox.

Çözüm
Hocam dosyalarınızın silindiğini sanmıyorum. Bende fişten çekerek kapatıyordum sonra açılırken bana tekrardan ülke dil seçtiriyor, yeni oturum ile boş masaüstüyle karşılaşıyordum ama dosyalar diskin içinde duruyordu.
Hocam dosyalarınızın silindiğini sanmıyorum. Bende fişten çekerek kapatıyordum sonra açılırken bana tekrardan ülke dil seçtiriyor, yeni oturum ile boş masaüstüyle karşılaşıyordum ama dosyalar diskin içinde duruyordu.

Çözüm

bir dakika bakmam lazım

hocam harbi buldum dosyalar C: diskin içindeymiş Windows.old diye bir klasör var onun içinde tüm hepsi, teşekkür ederim, fakat arka plan falan gitmişti tam format attı sandım eywallah.

Hocam bilgisayarı kırmak istiyorum sinirden, tüm bilgilerim gitmiş artık Windows'tan çok nefret ediyorum, Linux geçsem aynı sorun olur mu?

Hocam Linux için timeshift adında bir yedek alma uygulaması var sorun mu var yedeği geri yükle bitti resimlerler mi silindi yedeği geri yükle bitti Linux için bu sorunlara çok az olur ama burada suç sizindir aniden siz kapatınız bilgisayarı ama ani bir elektrik kesintisinde aynı sorun olabilir bu yüzden sistem yedeği almayı sağlayan uygulamalar kullanınız. Windows için bir kaç uygulama olması gerekiyor diye hatırlıyorum.

Kullandığım Dağıtım:
Fedora XFCE

Hocam Linux için timeshift adında bir yedek alma uygulaması var sorun mu var yedeği geri yükle bitti resimlerler mi silindi yedeği geri yükle bitti Linux için bu sorunlara çok az olur ama burada suç sizindir aniden siz kapatınız bilgisayarı ama ani bir elektrik kesintisinde aynı sorun olabilir bu yüzden sistem yedeği almayı sağlayan uygulamalar kullanınız. Windows için bir kaç uygulama olması gerekiyor diye hatırlıyorum.

Kullandığım Dağıtım:
Fedora XFCE

Hocam, fişten çektiğim için verileri aktarırken bir yere dosyalar bozulmuş ve format atmış, bende tüm dosyalarım gitti diye açmıştım bu konuyu sonra baktığımda Windows.old diye bir klasörün içindeymiş hepsi.

Hocam, fişten çektiğim için verileri aktarırken bir yere dosyalar bozulmuş ve format atmış, bende tüm dosyalarım gitti diye açmıştım bu konuyu sonra baktığımda Windows.old diye bir klasörün içindeymiş hepsi.

Hocam siz yine de bir sistem yedeği alın.
3 veya 4 GB yer kaplar yedek.

Hocam hep fişten çekerek kapatıyorum,
Hatayı burada yapıyorsun zaten, bilgisayarı sağlıklı şekilde kapatmıyorsun. Her akşam uyuyarak bir sonraki sabaha kalkmak yerine kafana tahtayla vurup bayılarak sonraki sabaha kalktığını düşün. Sağlıklı olur muydu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı