Bilgisayar kendini uyku moduna alıyor

Heisenberg70

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:
AMD Ryzen 5 2600 3.4 GHz 19MB AM4

Anakart:
Biostar A320MH 2933MHz AM4 mATX

Ekran Kartı :
PowerColor Red Dragon RX550 4GB 128Bit GDDR5

Bellek:
Crucial Ballistix 8GB 3000MHz DDR4 CL15

Depolama:
Netac N535S 240 GB 560/520 MBs 2.5" SATA3 SSD
PNY CS900 240GB 535/515MB/s 2.5″ SATA3 SSD Disk

Güç Kaynağı:
GameGaraj 650W 80+ Bronz
Meslek
Öğrenci
Oyun oynarken falan bilgisayar birden kapanıyor, uyku moduna alıyor kendisini. Çözümü varsa söyler misiniz? Driver Booster'la falan da güncelledim bilgisayarı, gene oluyor.

Not: Bilgisayarı yeni aldım.

1-dediğiniz sorun Denetim Masası'ndan güç planı ayarlarını "uykuya geç" ayarı belli bir dakika olduğu için oluyor
2-Driver Booster kullanmanızı önermem.

Oyun oynarken falan bilgisayar birden kapanıyor, uyku moduna alıyor kendisini. Çözümü varsa söyler misiniz? Driver Booster'la falan da güncelledim bilgisayarı, gene oluyor.

Not: Bilgisayarı yeni aldım.
DDU ile sürücüleri silip tekrardan yükleyin. Forumda Driver Booster gibi driveri otomatik yükleyen programları önermiyoruz. Uyku sorununa gelirsek de denetim masasından güç seçeneklerine bakın. Atabilirseniz oradaki ayarların ekran görüntüsünü atın.

DDU ile sürücüleri silip tekrardan yükleyin. Forumda Driver Booster gibi driveri otomatik yükleyen programları önermiyoruz. Uyku sorununa gelirsek de denetim masasından güç seçeneklerine bakın. Atabilirseniz oradaki ayarların ekran görüntüsünü atın.
Uyku moduna geçme hiçbir zaman diyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı