Bilgisayarım son birkaç gündür istemsizce kendini yeniden başlatıyor. Bazen mavi ekran da veriyor format attım düzelmedi bu konudan anlayıp yardımcı olabilecek hocalarım var mıdır acaba? Minidump dosyasını paylaştım.
Merhaba, Windows'umu güncellerken (Windows sürümünüz hizmet süresinin sonuna geldi.) Geldi diye bir hata aldım ve internette de bunu hiç Windows 11'de yaşayan birisini bulamadım. Windows 11 Pro 23H2 sürümünü kullanıyorum ve sorunu çözemiyorum hiçbir şekilde. Formatsız düzeltmemin bir yolu yok mu...
Merhaba, Windows'umu güncellerken (Windows sürümünüz hizmet süresinin sonuna geldi.) Geldi diye bir hata aldım ve internette de bunu hiç Windows 11'de yaşayan birisini bulamadım. Windows 11 Pro 23H2 sürümünü kullanıyorum ve sorunu çözemiyorum hiçbir şekilde. Formatsız düzeltmemin bir yolu yok mu...
Hocam tekrar aynı hatayı aldım pc dıt dıt dıt sesi yaptı ram hatası galiba biostan 3600 yaptırmıyor rami artık auto 2133de acıyor pcyi xmp kapalı sekilde bunu nasıl düzeltebilirim ramlermi arızalı sorun başkamı lütfen yardımcı olursanız sevinirim.