GameSir Nova Lite Hall nasıl bilgisayara bağlanır?

Asım18181

Centipat
Daha fazla  
Merhaba başlıkta yazdığım gibi bilgisayara bağlayamadım bir türlü USB'yi taktım ama olmuyor yeşil ışıkta yanıp sönüyor anlamadım Bluetooth yok diye mi acaba?

Merhaba başlıkta yazdığım gibi bilgisayara bağlayamadım bir türlü USB'yi taktım ama olmuyor yeşil ışıkta yanıp sönüyor anlamadım Bluetooth yok diye mi acaba?

Bluetooth var mı yok mu pek emin değilim ama yok herhalde.

Halletim bağladım ama XBOX360 olarak görüyor test sitesinde bir de kablo ve kullanma kılavuzu çıkmadı içinden normal mi bu?

1764343260289.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Halletim bağladım ama XBOX360 olarak görüyor test sitesinde bir de kablo ve kullanma kılavuzu çıkmadı içinden normal mi bu?

Eki Görüntüle 2612190
İçinden çıkan USB Dongle'ı bilgisaya takıp, üstünde ki düğmeye basacaksınız ve Dongle yanıp sönecek. Sonrasında Gamepad'i "Logo + X" ile PC modunda açacaksınız ve eşleşecek.

Dongle:
1764343933170.png

"Xbox" olarak gözükmesi normal çünkü Xinput (XboxInput) girişi kullanıyor.

İçinden çıkan USB Dongle'ı bilgisaya takıp, üstünde ki düğmeye basacaksınız ve Dongle yanıp sönecek. Sonrasında Gamepad'i "Logo + X" ile PC modunda açacaksınız ve eşleşecek.

Dongle:
Eki Görüntüle 2612207

"Xbox" olarak gözükmesi normal çünkü Xinput girişi kullanıyor.
hocam bağladım teşekkürler ama içinden kablo çıkmadı normalmi bu?

Anladım teşekkürler reis iade etmeyi düşünüyorum sence iade edip Nova 2 Lite alayım mı? Fiyat farkına değer mi souls oyunları oynuyorum sadece gamepad ile.
1800TL'e aldıysanız bence Nova Lite okadar etmez. 1000-1400TL civarı anca ederi, bence.
Tabi ben 400TL'e yurtdışından almıştım 1.5 yıl önce, o ayrı.

Nova Lite'a nazaran daha iyi R1, L1 tuşları ve ekstra makro tuşları var. Nova Lite'ın R1 ve L1'i çöp bence. Birde yazılım desteğine sahip, Nova Lite'ta mobil yazılım var sadece. Oda Apple için Firmware güncellemesi yapıyor sadece.

1800TL'e aldıysanız bence Nova Lite okadar etmez. 1000-1400TL civarı anca ederi, bence.
Tabi ben 400TL'e yurtdışından almıştım 1.5 yıl önce, o ayrı.

Nova Lite'a nazaran daha iyi R1, L1 tuşları ve ekstra makro tuşları var. Nova Lite'ın R1 ve L1'i çöp bence. Birde yazılım desteğine sahip, Nova Lite'ta mobil yazılım var sadece. Oda Apple için Firmware güncellemesi yapıyor sadece.
iade etmiyecem sanırsam 2. gamepad alışım oldu bu üşeniyorum artık kral son bir şey daha sorcam nasıl şarj oluyor bu kablo yoksa?

iade etmiyecem sanırsam 2. gamepad alışım oldu bu üşeniyorum artık kral son bir şey daha sorcam nasıl şarj oluyor bu kablo yoksa?
PC'e takıp şart etmenizi öneririm. Ama PC yoksa "5V . 1A = 5W" adaptör kullanın derim. PC'de zaten 3.5W vermekte USB yoluyla. Herhangi bir Type C girişli kablo işinizi görür bağlantı ve şarj için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı