Dünyanın en saçma hatası galiba, hata raporu bile vermiyor (mavi ekran tarzı). Yazılımlar güncel. Windows 10 kullanıyorum (kullandığım PC farklı). Virüs trojan taraması yaptım, UEFI BIOS'u güncelledim, resetledim, pilini çıkardım. Hatta bu hatayı BIOS ekranında bile verdi. Şüphelendiğim parçalar: Anakart, RAM ve işlemci. Bu hata işlemciyi 3.7 GHz'den 3.8'e, yetmeyip 3.9'a, onda da ısınmadığı için 4.0 GHz'ye çektiğim için olabilir. 4.0 GHz'de yapınca eski haline getirdim. Bu arada bu işlemci RAM'in belleğini video bellek olarak kullanıyor, ben de bu sistemi aldıktan 3 ay sonra ekran kartı aldım, işlemci RAM'i boşa kullanmasın diye APU yani kendi grafik kartını devre dışı bıraktım, acaba voltaj fazla mı geldi işlemciye ve zarar mı verdi? Çünkü işlemci buna da ayrı voltaj veriyor. Bu sorunun olma sıklığı bazen oyunu açıktan birkaç dakika sonra, bazen PC'yi açtıktan birkaç dakika sonra, bazen 1 saat sonra, bazen de 4-5 saat oyun oynamama rağmen hiç kilitlenmiyor. Sistemi temmuzda almıştım, bu zamana kadar hiç temizlemedim. Termal macun ilk alındığı gibi duruyor ama alakası olacağını sanmıyorum. 3 ayda kurumaz, çünkü işlemci ısınmıyor.
Güncel!