Öncelikle merhabalar, yeni topladığım bir sistemde gerçekten sinir bozucu bir durum var. Bilgisayar aniden kilitlenip kalıyor ne mouse ne de klavye işliyor. Eski bilgisayarımda da aynısı olmuştu. Acaba işletim sisteminden mi kaynaklanıyor diyeceğim çünkü aynı yerden yükletmiştim işletim sistemini. Genellikle 3-4 veya 6-7 saat kullandıktan sonra gerçekleşiyor. Acaba parçalarda sorun olabilir mi? Gerçekten merak ediyorum eğer sorun işletim sistemi ise Windows 10'a geçiş yapacağım çünkü mağazaya verdiğimde en az 1 ay vermeyeceklerini biliyorum. 1 ay bilgisayar olmadan gerçekten yapamam. Yardımlarınızı bekliyorum, sistem özelliklerini aşağıya bırakacağım.
Geçeceğim. Umarım sıkıntı olmaz çünkü geçen sefer geçerken yine kitlendi.
Not: Ya çıldıracağım bilgisayar 1 saat geçmeden sürekli kitleniyor kapatıp açmam gerekiyor nasıl geçeceğim ben bu win10'a gerçekten moralim bozuldu.
Windows 10'a geçiş yaptım fakat illet sorun devam ediyor durup dururken kitleniyor kapatıyorum bende gerçekten acaba sorun neyde hangi parçada anlamadım gitti.
Aynı sorun bendede var yeni ssd alıcam. Onda windows deniycem.Sende belki harddiske kurarsan sorun geçebilir.Geçmeyede bilir.
Bende harddisk yok otuzdan yenisini alıcam.
Aynı sorun bendede var yeni ssd alıcam. Onda windows deniycem.Sende belki harddiske kurarsan sorun geçebilir.Geçmeyede bilir.
Bende harddisk yok otuzdan yenisini alıcam.
Dostum ben bu bilgisayarı alalı iki buçuk hafta anca oldu herşey yeni ssd sorun neden çıkarsınki? Ben en iyisi vatana vereyim kasayı yollasınlar servise yoksa bana rahat yok.