Bilgisayar kilitlenme sorunu

Dogukan990

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar, yeni topladığım bir sistemde gerçekten sinir bozucu bir durum var. Bilgisayar aniden kilitlenip kalıyor ne mouse ne de klavye işliyor. Eski bilgisayarımda da aynısı olmuştu. Acaba işletim sisteminden mi kaynaklanıyor diyeceğim çünkü aynı yerden yükletmiştim işletim sistemini. Genellikle 3-4 veya 6-7 saat kullandıktan sonra gerçekleşiyor. Acaba parçalarda sorun olabilir mi? Gerçekten merak ediyorum eğer sorun işletim sistemi ise Windows 10'a geçiş yapacağım çünkü mağazaya verdiğimde en az 1 ay vermeyeceklerini biliyorum. 1 ay bilgisayar olmadan gerçekten yapamam. Yardımlarınızı bekliyorum, sistem özelliklerini aşağıya bırakacağım.

• Intel Core i5 6600
  • MSI B150 Gaming m3 anakart
  • MSI GTX 970
  • Kingston HyperX Fury (2x4GB) 2666 MHz
  • Kingston 120GB V300
  • WD 1TB 7200rpm Harddisk
  • Zalman R1 600le 600 watt güç kaynaklı kasa

Son düzenleyen: Moderatör:
windows10'a geçin eğer sorun devam ederse bilgilendirin.
Geçeceğim. Umarım sıkıntı olmaz çünkü geçen sefer geçerken yine kitlendi.
Not: Ya çıldıracağım bilgisayar 1 saat geçmeden sürekli kitleniyor kapatıp açmam gerekiyor nasıl geçeceğim ben bu win10'a gerçekten moralim bozuldu.

Windows 10'a geçiş yaptım fakat illet sorun devam ediyor durup dururken kitleniyor kapatıyorum bende gerçekten acaba sorun neyde hangi parçada anlamadım gitti.

Aynı sorun bendede var yeni ssd alıcam. Onda windows deniycem.Sende belki harddiske kurarsan sorun geçebilir.Geçmeyede bilir.:D
Bende harddisk yok otuzdan yenisini alıcam.
Dostum ben bu bilgisayarı alalı iki buçuk hafta anca oldu herşey yeni ssd sorun neden çıkarsınki? Ben en iyisi vatana vereyim kasayı yollasınlar servise yoksa bana rahat yok. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı