creperking Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #1 Kime kurdurabilirim armut diye bir uygulama buldum. Oradan baksam olur mu veya önerdiğiniz bir yöntem var mı?
Kime kurdurabilirim armut diye bir uygulama buldum. Oradan baksam olur mu veya önerdiğiniz bir yöntem var mı?
Iwatani Naofumi Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 3.865 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #2 İnternet kafe veya Bilgisayar mağazalarında birleştirme ve kurulum yapılıyor Artı 0 Eksi
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.049 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 2 Temmuz 2025 #3 iFixit: Ücretsiz Onarım Kılavuzu Buradan bakabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS creperking Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #4 Iwatani Naofumi dedi: İnternet kafe veya Bilgisayar mağazalarında birleştirme ve kurulum yapılıyor Genişletmek için tıkla... internet kafelere pek güvenim yok açıkcası Artı 0 Eksi
Iwatani Naofumi dedi: İnternet kafe veya Bilgisayar mağazalarında birleştirme ve kurulum yapılıyor Genişletmek için tıkla... internet kafelere pek güvenim yok açıkcası
Iwatani Naofumi Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 3.865 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #5 creperking dedi: internet kafelere pek güvenim yok açıkcası Genişletmek için tıkla... Yani evet internet kafe yerine bilgisayarcılar daha iyi olur Artı 0 Eksi
creperking dedi: internet kafelere pek güvenim yok açıkcası Genişletmek için tıkla... Yani evet internet kafe yerine bilgisayarcılar daha iyi olur
KS KS creperking Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #6 Iwatani Naofumi dedi: Yani evet internet kafe yerine bilgisayarcılar daha iyi olur Genişletmek için tıkla... peki herhangi bir vatan,teknosa vb iş yerleri kurabilir mi Artı 0 Eksi
Iwatani Naofumi dedi: Yani evet internet kafe yerine bilgisayarcılar daha iyi olur Genişletmek için tıkla... peki herhangi bir vatan,teknosa vb iş yerleri kurabilir mi
Iwatani Naofumi Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 3.865 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #7 creperking dedi: peki herhangi bir vatan,teknosa vb iş yerleri kurabilir mi Genişletmek için tıkla... Evet Vatan'da kurulum hizmeti var Artı 0 Eksi
creperking dedi: peki herhangi bir vatan,teknosa vb iş yerleri kurabilir mi Genişletmek için tıkla... Evet Vatan'da kurulum hizmeti var
Asım Samet Kilopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 279 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHZ 5.0GHZ 32MB 6C/12T 65W A Ekran kartı: Inno3D RTX4060 Twin x2 8GB 128Bit GDDR6 DLSS 3 Anakart: Asus PRIME A620M-E-CSM AM5 M.2 DDR5 PCle 4.0 RAM: TwinMOS VOLTX DDR5 16GB (1x16GB) 6000Mhz CL36 TMD516GB6000U36 SSD : TwinMOS 512GB M.2 PCIe NVMe 3600/3250 SSD NVMEFGBM Kulaklık : Steelseries Actris 1 Klavye : Madlions Mad 68HE RGB Mouse : Monster Pusat Ghost Pro WebCam : Everest ScHd02 Cinsiyet Erkek Meslek Jr. Developer 2 Temmuz 2025 #8 creperking dedi: Peki herhangi bir vatan, Teknosa vb iş yerleri kurabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kendine güven o kadar kolay bir iş ki. Başarabilirsin. Biraz detaylı video izle gidip de birine ekstra 1000 TL verme. Artı 0 Eksi
creperking dedi: Peki herhangi bir vatan, Teknosa vb iş yerleri kurabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kendine güven o kadar kolay bir iş ki. Başarabilirsin. Biraz detaylı video izle gidip de birine ekstra 1000 TL verme.
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.343 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #9 Saçma fiyatlar çıkabilir hocam. Bence kendiniz yapın. Ben de yaklaşık 1 ay önce kendim montajladım (ilk deneyimimdi) yaklaşık 45 dakikada bitirdim. Kendinize güvenmiyorsanız başka ama onun haricinde paranıza yazık. Artı 0 Eksi
Saçma fiyatlar çıkabilir hocam. Bence kendiniz yapın. Ben de yaklaşık 1 ay önce kendim montajladım (ilk deneyimimdi) yaklaşık 45 dakikada bitirdim. Kendinize güvenmiyorsanız başka ama onun haricinde paranıza yazık.
KS KS creperking Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #10 Asım Samet dedi: Kendine güven o kadar kolay bir iş ki. Başarabilirsin. Biraz detaylı video izle gidip de birine ekstra 1000 TL verme. Genişletmek için tıkla... o kadar para veriyorum ve bozulmasını istemiyorum Artı 0 Eksi
Asım Samet dedi: Kendine güven o kadar kolay bir iş ki. Başarabilirsin. Biraz detaylı video izle gidip de birine ekstra 1000 TL verme. Genişletmek için tıkla... o kadar para veriyorum ve bozulmasını istemiyorum