Bilgisayar kırmızı rengini göstermiyor

forlatfloy

Yoctopat
Daha fazla  
Bilgisayarım hiç bir şekilde kırmızı rengini göstermiyor ve siyah olarak algılıyor. Bu durum beni çok rahatsız ediyor. Çözümleri varmıdır? Varsa nelerdir.

Ekran fotosu göster ki hayal gücümüzü zorlamayalım di mi?

Renk körü PC. Oldukça ilginç.
İnternetten bulduğum çözüm=
  • Görüntü kablosu veya bağlantı noktası arızalı olabilir. Görüntü kablosunu kontrol et ve sabitse başka bir kabloyla dene. Görüntü kablosunu taktığın bağlantı noktası da arızalı olabilir. Bu durumda diğer bağlantı noktalarını dene.
  • Ekran kartında sorun olabilir. Ekran kartının sürücülerini güncellemeyi veya ekran kartını yeniden takmayı dene. Sorun devam ederse ekran kartını onarmak veya değiştirmek gerekebilir.
  • Monitörün renk ayarları yanlış olabilir. Monitörün renk ayarlarını kontrol et ve doğru olup olmadığını kontrol et.
  • Bilgisayarının grafik kartı arızası olabilir. Bu durumda bilgisayarının tamir edilmesi gerekebilir.

Ekran fotosu göster ki hayal gücümüzü zorlamayalım di mi?
Ekran görüntüsünde normal gözükür bence. Anladığım kadarıyla ekrana yansıyan görüntüde yani monitörde böyle bir görüntü alıyor. Gerçi bize ss atarsa monitörden mi yoksa sitemden mi kaynaklı onu anlayabiliriz. Şimdi hak verdim. Kendimle çeliştim

Ekran görüntüsü istemedim zaten, foto dedim.

Ekran görüntüsü istemedim zaten, foto dedim.
Benim dediğim de mantıklı değil mi ama? SS atarsa bilgisayar kırmızıyı okuyamıyor mu onu anlarız. Yoksa kablolarda veya monitörden kaynaklı bir sorun vardır.

Sizde normal mi gözüküyor.

Fotoğrafını da at bu ekranın. Ben görüyorum kırmızıları. Ekran kartın nedir onu da söyle. Monitör kaç yaşında? Bilgi ver bana adam!

Fotoğrafını da at bu ekranın. Ben görüyorum kırmızıları. Ekran kartın nedir onu da söyle. Monitör kaç yaşında? Bilgi ver bana adam!
Hocam bu ciddiyetinize monitör bile hizaya gelir. Technopat'ın buna çözüm vermesi lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…