Ben 2-3 kere yıldız ayaklı makam koltuğu tarzı aldım üniversite yıllarımda. Ya yıldız ayağı kırıldı ya kolu koptu ya mekaniği bozuldu. Hem pahalı hem kalitesiz ve kullanışı kötü. Ayağını uzatıp yaslanamıyorsun. Üzerinde bağdaş kuramıyorsun. Lakin biraz geniş ve sabit koltuklarda yaslanmak için zaten kalçayı ileri atıyor bacakları uzatıyorsun ve ayağının altına tabure falan bişeyler atarsan zaten yatar pozisyona geçiyorsun. Şuan öyle oturuyorum sabit ayaklı koltukta fotoğraf atardım ama boxerla oturuyorum
Bir de yıldız tekerlekli ayaklar sabit durmuyor oynuyorsun üzerinde. Kolları masaya çarpar masanın altına geçmez ayarı zor ve dediğim gibi sağlam olmuyorlar 200 TL bandındaki o tip koltuklar ve gereğinden uzun sırt kısmı var rahatlama için geriye yaslanamıyorsun. Ha 1000-1200 TL bandındaki Gamer tipi koltuklar kalite bakımından iyi ama yine de yaslanma ve uzanma için ideal değil dik oturuşta rahatlar. Sen bilirsin ben tercihimi ucuz ve sağlam olanlardan yana kullanırdım. Kafanı sağa sola fazla yorma bence sabit sağlam al her yerde kullanırsın o koltuğu.