Bilgisayar konumu Amerika olarak gösteriyor

Yszbaris

Decapat
Daha fazla  
Şu anda açık VPN yok. Ancak yine de örneğin oyunda united states konumluyum. Sitelerin bazılarında arayüz İngilizce. Bu yüzden birkaç şeyi bile halledemedim. Neden böyle olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:

VPN açık olmadığı halde, bazı sitelerde arayüzün İngilizce olması, aşağıdaki nedenlerden kaynaklanabilir:

• Sitenin, konumunuzu tespit etmek için IP adresinizi kullanması: Bazı siteler, konumunuzu tespit etmek için IP adresinizi kullanır. IP adresiniz, bulunduğunuz ülkeyi ve şehri gösterebilir. Bu durumda, site, bulunduğunuz ülkeyi Amerika Birleşik Devletleri olarak tespit etmiş olabilir.
  • Sitenin, konumunuzu tespit etmek için tarayıcı ayarlarınızı kullanması: Bazı siteler, konumunuzu tespit etmek için tarayıcı ayarlarınızı kullanır. Örneğin, tarayıcı ayarlarınızda "Konumumu otomatik olarak tespit et" seçeneği etkinse, site bu seçeneği kullanarak konumunuzu tespit edebilir.
  • Sitenin, konumunuzu tespit etmek için çerezleri kullanması: Bazı siteler, konumunuzu tespit etmek için çerezleri kullanır. Çerezler, web sitesinin bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza bıraktığı küçük metin dosyalarıdır. Bu dosyalar, web sitesini bir sonraki ziyaretinizde, sitenin konumunuzu hatırlamasını sağlar.
Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

• VPN kullanmayı deneyin: VPN kullanarak, konumunuzu istediğiniz ülke olarak değiştirebilirsiniz. Bu durumda, sitelerin arayüzü de o ülkeye göre değişecektir.
  • Tarayıcı ayarlarınızı kontrol edin: Tarayıcı ayarlarınızda "Konumumu otomatik olarak tespit et" seçeneğini devre dışı bırakın. Bu durumda, siteler konumunuzu tespit edemeyecektir.
  • Çerezleri temizleyin: Tarayıcı geçmişinizi ve çerezlerinizi temizleyerek, sitelerin konumunuzu hatırlamasını önleyebilirsiniz.
Özellikle oyunlarda, konumunuzun Amerika Birleşik Devletleri olarak tespit edilmesi, oyunun sunucularına bağlanmanızı etkileyebilir. Bu durumda, oyunun sunucularına bağlanmak için VPN kullanmayı deneyebilirsiniz.

osu!'de Türkiye sıralamasında olmama rağmen United States görünüyorum oyun içi. Bir sitede de numaramı doğrulayacakken ülke ve numara farklı olmamalı benzeri hata alıyorum. Canlı destek bile VPN'i kapatmayı deneyin dedi. Önceden kullandığım bir VPN mi değiştirdi acaba.

osu!'de Türkiye sıralamasında olmama rağmen United States görünüyorum oyun içi. Bir sitede de numaramı doğrulayacakken ülke ve numara farklı olmamalı benzeri hata alıyorum. Canlı destek bile VPN'i kapatmayı deneyin dedi. Önceden kullandığım bir VPN mi değiştirdi acaba.
Oyunun tr serveri var mı

konu dışı Osu nasıl bir oyun baktım fakat anime oyunu gibi geldi açıklar mısınız oyunda iyisiniz sanırım sıralamadaymışsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı