Arkadaşlar merhaba, hemen konuya gireyim bu sabah bilgisayara Windows 11 yükledim ve yüklendikten sonra ses olmadığını fark ettim. Hoparlör simgesinde kırmızı bir X sembolü var. Ona tıkladığımda sorun gidericiyi açıyor fakat kabloları kasaya takmam gerektiğini söylüyor. Kasanın arkalı önlü her 2 tarafındaki girişlere taktım fakat olmadı. Kulaklık bozulmuştur diye telefondan denedim telefonda çalıştı. Fakat bilgisayarda algılamıyor. Aşağıya birkaç fotoğraf bırakacağım. Bunun sebebi ne olabilir?
Edit: Bu olaydan sonra bilgisayarı sıfırladım belki düzelir diye ve bunlar Windows 10'dan az önce çektiğim görüntüler.
Çok özür diliyorum. Konu içerisinde Windows 11 olduğunu belirtmişsiniz. Ben Windows 10 olanı verdim. Güncel, Windows 11 sürücüsünü kurduğunuza emin misiniz?
Ayrıca Anakart modeliniz de yazıyormuş. Biraz dalgınım bu aralar
Çok özür diliyorum. Konu içerisinde Windows 11 olduğunu belirtmişsiniz. Ben Windows 10 olanı verdim. Güncel, Windows 11 sürücüsünü kurduğunuza emin misiniz?
Ayrıca anakart modeliniz de yazıyormuş. Biraz dalgınım bu aralar
Hocam şöyle yapalım. Şimdi sisteminiz Windows 10'mu yoksa 11'mi onu öğrenelim. Daha sonra DDU ile ses kartı sürücüsünü kaldıralım. Daha sonra tekrar güncel sürücüyü kuralım ve öyle deneyelim.
Hocam şöyle yapalım. Şimdi sisteminiz Windows 10'mu yoksa 11'mi onu öğrenelim. Daha sonra DDU ile ses kartı sürücüsünü kaldıralım. Daha sonra tekrar güncel sürücüyü kuralım ve öyle deneyelim.
DDU ile sürücü kaldırma rehberi var forumda. Güvenli modda yapmanızı tavsiye ederim. Hatta sürücüyü kaldırırken ethernet ya da wifi bağlantınızı kesin. Güvenli moddan çıktıktan sonra size verdiğim linkteki sürücüyü kurun. Ondan sonra interneti tekrar açın.
DDU ile sürücü kaldırma rehberi var forumda. Güvenli modda yapmanızı tavsiye ederim. Hatta sürücüyü kaldırırken Ethernet'ya da Wi-Fi bağlantınızı kesin. Güvenli moddan çıktıktan sonra size verdiğim linkteki sürücüyü kurun. Ondan sonra interneti tekrar açın.
Hocam çok garip bir şey fark ettim. Güvenli modda çalıştırdığım zaman ses sistemi çalışıyor. Fakat tekrardan bilgisayara dönmek için yeniden başlattığımda çok garip bir ses ile karşılaşıyorum. Yazılım ile ilgili bir hata olabilir mi ?