Çözüldü Bilgisayar kulaklığı algılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

430518

Hectopat
RAM
16 GB
Ekran kartı
GTX 1050Ti
Anakart
Prime h410m-k r2.0
İşlemci
İntel i5-10400F
Arkadaşlar merhaba, hemen konuya gireyim bu sabah bilgisayara Windows 11 yükledim ve yüklendikten sonra ses olmadığını fark ettim. Hoparlör simgesinde kırmızı bir X sembolü var. Ona tıkladığımda sorun gidericiyi açıyor fakat kabloları kasaya takmam gerektiğini söylüyor. Kasanın arkalı önlü her 2 tarafındaki girişlere taktım fakat olmadı. Kulaklık bozulmuştur diye telefondan denedim telefonda çalıştı. Fakat bilgisayarda algılamıyor. Aşağıya birkaç fotoğraf bırakacağım. Bunun sebebi ne olabilir?
Edit: Bu olaydan sonra bilgisayarı sıfırladım belki düzelir diye ve bunlar Windows 10'dan az önce çektiğim görüntüler.

Ekran Görüntüsü (7).png

Ekran Görüntüsü (5).png

Ekran Görüntüsü (3).png

Çok özür diliyorum. Konu içerisinde Windows 11 olduğunu belirtmişsiniz. Ben Windows 10 olanı verdim. Güncel, Windows 11 sürücüsünü kurduğunuza emin misiniz?

Ayrıca anakart modeliniz de yazıyormuş. Biraz dalgınım bu aralar :)

Önemli değil hocam. Orada yazmıştım zaten bilgisayarı düzelmesi umuduyla sıfırlamıştım ve zaten otomatik olarak Windows 10 olmuştu.

Önemli değil hocam. Orada yazmıştım zaten bilgisayarı düzelmesi umuduyla sıfırlamıştım ve zaten otomatik olarak Windows 10 olmuştu.
Hocam şöyle yapalım. Şimdi sisteminiz Windows 10'mu yoksa 11'mi onu öğrenelim. Daha sonra DDU ile ses kartı sürücüsünü kaldıralım. Daha sonra tekrar güncel sürücüyü kuralım ve öyle deneyelim.

DDU ile sürücü kaldırma rehberi var forumda. Güvenli modda yapmanızı tavsiye ederim. Hatta sürücüyü kaldırırken Ethernet'ya da Wi-Fi bağlantınızı kesin. Güvenli moddan çıktıktan sonra size verdiğim linkteki sürücüyü kurun. Ondan sonra interneti tekrar açın.

Hocam işe yaramadı maalesef. Yine aynı :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı