Bilgisayar kulaklığı ve mikrofonu görmüyor

Loremm

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Kimyager
Merhaba. Bilgisayarım kulaklığımı ve mikrofonumu görmüyor. İkisi de Jack girişinden takılıyor fakat görmüyor. Farklı bir Jack girişli kulaklık denedim; onu da görmüyor. Ayrıca bütün sürücülerim güncel, en son BIOS'u güncellemedim. Yine olmadı. Az önce aygıt yöneticisinde iken bir şey fark ettim; ( fotoğraf 1 ). O ses sorunlarını gider diyorum; o da çözemiyor ( fotoğraf 2 ). Anlayamadım, yardımcı olacak birisi var mı ( Maalesef USB girişli kulaklık veya mikrofonu test edemiyorum görüyor mu görmüyor mu diye )?
BIOS'u güncelledim. Yine olmadı.*
Sorunu çözdüm.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    13,3 KB · Görüntüleme: 63
  • Ekran Alıntısı 2.JPG
    Ekran Alıntısı 2.JPG
    34,7 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Hemen anlatıyorum; ilk önce çalıştıra "MSConfig" yazıyoruz ( fotoğraf 1 ) sonra; gelen ekrandan ön yükleme diyoruz ( fotoğraf 2 ) daha sonra; gelişmiş seçenekler diyoruz ( fotoğraf 3 ) oradan; PCI Kilidi'nin tikini kaldırıyoruz ( fotoğraf 4 ), tamam dedikten sonra; genele gelip başlatma seçeneğini normal başlangıç yapıyoruz ve bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Bende yeniden başladıktan sonra hem Realtek açıldı hem de kulaklık ve mikrofonumu gördü. ( Önceden Realtek'de açılmıyordu ayrıca başlatma seçeneklerinde normal başlangıç diyoruz ya yeniden başladıktan sonra otomatikman seçmeli başlangıca dönüyor tekrardan onu tekrar normal başlangıca döndürmeyin. )

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı 1.JPG
    Ekran Alıntısı 1.JPG
    21,9 KB · Görüntüleme: 91
  • Ekran Alıntısı 2.JPG
    Ekran Alıntısı 2.JPG
    19 KB · Görüntüleme: 79
  • Ekran Alıntısı 3.JPG
    Ekran Alıntısı 3.JPG
    9,6 KB · Görüntüleme: 85
  • Ekran Alıntısı 4.JPG
    Ekran Alıntısı 4.JPG
    8 KB · Görüntüleme: 81
  • Ekran Alıntısı 5.JPG
    Ekran Alıntısı 5.JPG
    11,9 KB · Görüntüleme: 73
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı