Bilgisayar kulaklığının mikrofonu çalışmıyor

Bu arada şu an fark ettim zaten mikrofonu görüyor sorun başka bir şey olabilir.
Şu ekranda mikrofonu görüyor mu?Eki Görüntüle 2307556

USB ile bağlanıyorsa zaten Realtek Audio Console'da gözükmez kulaklığın kendi yazılımını kontrol edin.
kendi yazılımıda dahil herşeyi yaptım kafayı yememek elde değil gerçekten başka kulaklııkda taksam aynı sonucu veriyor. razer takıyorum blackshark v2 o jack girişli onda da aynı şey oluyor

O kulaklık şu an yanımda değil daha öncesinden bahsettim

Şu anki kulaklığınızdan bahsediyorum.

Neyse bakıyorum başka bir yol bulmaya teşekkür ederim yine de hocam.

Bende aynı şekilde ses sürücüsü sorunlarından çok sorun yaşadım hatta daha bugün yeni bir konu açtım ses sorunu ile alakalı😀 1 yıldır uğraşıyorum hala tamamen düzelmedi sizi çok iyi anlıyorum umarım çözersiniz.

Yok dediğim gibi USB bağlantısı yapıyorum. Ama kulaklığımı bulamıyorum zaten Realtek Console'de.

Bende aynı şekilde ses sürücüsü sorunlarından çok sorun yaşadım hatta daha bugün yeni bir konu açtım ses sorunu ile alakalı😀 1 yıldır uğraşıyorum hala tamamen düzelmedi sizi çok iyi anlıyorum umarım çözersiniz.

Az önce macbooka taktım çalışıyor sorunsuz ama W11 laptopa taktım yine çalışmıyor.

Yok dediğim gibi USB bağlantısı yapıyorum. Ama kulaklığımı bulamıyorum zaten Realtek Console'de.

Az önce macbooka taktım çalışıyor sorunsuz ama W11 laptopa taktım yine çalışmıyor.

USB ile bağlanan kulaklıklar orada gözükmez zaten, hocam ben anlamadım şu an USB kulaklık ile şu ekranda mikrofon gözüküyor mu?

Ekran görüntüsü 2024-09-11 010128.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı