Bilgisayar kulaklık taktıktan sonra donuyor

eL orfaNato

Hectopat
USB girişli yeni kulaklık aldım, kasaya bağladıktan yaklaşık 5-15 dakika içerisinde bilgisayar donup kalıyor. Fare imleci, klavye vs. hepsi kilitleniyor, mecburen restart atmak zorunda kalıyorum. Kasanın tüm USB girişlerini denedim, ön kısımda 4 tane var arka kısımda boşta 2 tane, hepsinde aynı sorun oldu.

Kasanın arkasına USB Flash Bellek taktım yaklaşık yarım saattir takılı bir problem olmadı. Telefonu kasanın ön kısmındaki USB girişine bağladım 1 saat kaldı, yine donma olmadı. Daha önce de Webcam takınca bu sorunu yaşamıştım.
Bu durumu nasıl çözebilirim, bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
USB girişli tam bir sorun makinesi bence. Bu düşünceye sahip olma nedenim ise bu video. Küfür vardır rahatsız olanlar izlemese iyi olabilir. Ve kulaklıkla fazla hareket etmemeyi deneyin, uyuşmazlık olabilir videodaki gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Kulaklılığınızda kısa devre olabilir, kontrol edin.

Başka bilgisayarda deneme mi kast ettiniz sanırım ama şuanlık deneyeceğim başka bir bilgisayar yok, kısa devre sorunu olsaydı taktığım gibi problem çıkması gerekmez miydi? 10-15 dk kullandım neredeyse.

Böyle bir ihtimal var maalesef..ama olduğum yerdeyim yani yerinden oynattığımı düşünmüyorum, bilgisayar kasası bana çok yakın ve mesafe yeterli. Tabi yine de videoda ki gibi kulaklıktan kaynaklanan bir problem olabilir, zaten eğer uğraştırıcı bir durum olacaksa USB girişli bu kulaklığı iade edip, yerine kulaklık-mikrofon çift girişli olan bir kulaklık sipariş edeceğim. Ama önce olasılıkları bir değerlendirmek istiyorum, gelecek cevapları bekliyorum.

Videoda MuratAbiGF'de fazla hareket etmiyor ama en ufak harekette bile çıkabiliyor. Sizden ricam kulaklığı takın ve bilgisayarı açın kulaklığı takmayın (yani bir yerde sabit kalsın) ve sonucu buraya yazın.

Videoda MuratAbiGF'de fazla hareket etmiyor ama en ufak harekette bile çıkabiliyor. Sizden ricam kulaklığı takın ve bilgisayarı açın kulaklığı takmayın (yani bir yerde sabit kalsın) ve sonucu buraya yazın.

Dediğiniz gibi yaptım, yaklaşık 2 saat olacak ve hala bilgisayar donmadı Yalnız başka ilginç bir şey oldu taktıktan sonra büyük ihtimalle, internet lan bağlantım koptu, yani bilgisayarla modemi bağlayan sarı kabloyu bilgisayar tanıma sorunu verdi. Yaklaşık 2 saattir internette kullanamadım sırf denemek için sorunda etmedim, sorunu gidere tıklayıp denedim ve kablo kontrol yaptım ama düzelmedi, şimdi 2 dk önce tekrar bir kontrol ettim ve kulaklığı çıkarttığım gibi internet geldi, yani kulaklık yüzündenmiş
Artı olarak kulaklığımın usb girişini çıkarmadan önce yerinden oynattım, çıkarıp taktım birkaç kez donacak mı diye o şekil donmadı. Biraz karışık bir durumun içindeyiz anlaşılan

Buradan (en azından) neden donduğunu anlamış olduk. Neden internetin gittiğini anlamadım.

Buradan (en azından) neden donduğunu anlamış olduk. Neden internetin gittiğini anlamadım.

Yerinden oynattığımda donmadı ama, rastgele mi oluyor anlamadım. İnternetin neden gittiğini bende anlamadım, bahsettiğim modemin sarı kablosu kasanın arkasına takılı LAN kablosu yani, kasanın ön kısmında ki USB girişine kulaklığı taktıktan sonra arkada ki lan girişine elektrik gitmedi sanırım ya da başka bir şey bilemiyorum.. Çok karışık geliyor en iyisi kulaklığı iade etmek sanırım :S

En son çıkardıktan sonra şuan mesela geri taktım şimdi de kulaklığı görmüyor bilgisayar

Saçma olabilir ama watt yetmiyor olabilir mi? Hani kulaklık öncelikliyse LAN kablosunun elektriğini kesiyorsa falan.

Saçma olabilir ama watt yetmiyor olabilir mi? Hani kulaklık öncelikliyse LAN kablosunun elektriğini kesiyorsa falan.

O kadar deneme yaptım hiç internette bir şey olmamıştı donduğunda bile bu sefer niye oldu, şimdi taktım şuan olmadı, yine olmadı? Gerçekten çok karmaşık ve gereksiz bir problem. Bıktırdı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…