USB girişli yeni kulaklık aldım, kasaya bağladıktan yaklaşık 5-15 dakika içerisinde bilgisayar donup kalıyor. Fare imleci, klavye vs. hepsi kilitleniyor, mecburen restart atmak zorunda kalıyorum. Kasanın tüm USB girişlerini denedim, ön kısımda 4 tane var arka kısımda boşta 2 tane, hepsinde aynı sorun oldu.
Kasanın arkasına USB Flash Bellek taktım yaklaşık yarım saattir takılı bir problem olmadı. Telefonu kasanın ön kısmındaki USB girişine bağladım 1 saat kaldı, yine donma olmadı. Daha önce de Webcam takınca bu sorunu yaşamıştım.
Bu durumu nasıl çözebilirim, bilgisi olan var mı?
O kadar deneme yaptım hiç internette bir şey olmamıştı donduğunda bile bu sefer niye oldu, şimdi taktım şuan olmadı, yine olmadı? Gerçekten çok karmaşık ve gereksiz bir problem. Bıktırdı.
Yazdığım şey saçma değil aksine mantıklı gelmeye başladı çünkü USB takınca LAN kablosu çalışmıyorsa başka bir açıklaması yok bence. PSU'nuz kaç watt? Sisteminiz kulaklıksız kaç watt tüketiyor?
Yazdığım şey saçma değil aksine mantıklı gelmeye başladı çünkü USB takınca LAN kablosu çalışmıyorsa başka bir açıklaması yok bence. PSU'nuz kaç watt? Sisteminiz kulaklıksız kaç watt tüketiyor?
600 W
GTX 1050 Tİ
AMD Fx 4100 İşlemci
Gigabyte GA-880gm- Usb3 Anakart
8 Gb gram (4+4)
Bir harddisk var, dwdroom , ışıklı bir fan var vs ekstrem bir şey yok. Sizce kaç watt tüketiyordur?
600 W
GTX 1050 Tİ
AMD Fx 4100 İşlemci
Gigabyte GA-880gm- Usb3 Anakart
8 Gb gram (4+4)
Bir harddisk var, dwdroom , ışıklı bir fan var vs ekstrem bir şey yok. Sizce kaç watt tüketiyordur?
Onuda eve geçince yazacağım ama eminim ki yeterli. Driver Booster yükleyip 12 tane güncelleme yaptım belki bi faydası olur. Bu arada hala kullanıyorum kulaklığı :F
Onuda eve geçince yazacağım ama eminim ki yeterli. Driver Booster yükleyip 12 tane güncelleme yaptım belki bi faydası olur. Bu arada hala kullanıyorum kulaklığı :F