Bilgisayar kullanılırken rastgele zamanda gelen tek kısa bip sesi nedir?

hondacivic16ies

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi Sosyaller dilerim. Kullanmış olduğum Lenovo marka notebookta bilgisayar açıkken rastgele zamanda 1 kere kısa bip sesi geliyor örneğin dün bütün gün kullanımın ardından 2-3 kez geldi toplam (arka arkaya değil) forumdaki diğer konulara baktığımda birçok arkadaş aynı sorunu açarken yaşamıştı fakat aktif kullanımdaki bip sesiyle ilgili bir şey bulamadım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese iyi Sosyaller dilerim. Kullanmış olduğum Lenovo marka notebookta bilgisayar açıkken rastgele zamanda 1 kere kısa bip sesi geliyor örneğin dün bütün gün kullanımın ardından 2-3 kez geldi toplam (arka arkaya değil) forumdaki diğer konulara baktığımda birçok arkadaş aynı sorunu açarken yaşamıştı fakat aktif kullanımdaki bip sesiyle ilgili bir şey bulamadım. Şimdiden teşekkürler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video yardımcı olabilir.

Video için teşekkürler bu sebepleri de aklımda bulunduracağım şuan cihazımı aktif olarak kullanıyorum herhangi bir ses duymadım daha, fakat konuyu açtıktan sonra internette biraz araştırdım BIOS ayarlarımı sıfırladım ve lenovonun kendi sitesine baktığımda tanımsız tuş kombinasyonu yapıldığı zaman da cihazın tek kısa bip sesi çıkardığı yazıyordu şuanlık tahminimce tanımsız tuş kombinasyonu yapmamdan kaynaklı gibi geliyor veya cihazı ikinci el aldım BIOS ayarlarından da kaynaklı olabilir gibi. Şuan herhangi bir ses duymadım fakat yine sesi duyarsam direkt olarak videoda değinilen sebepleri kontrol edeceğim. Tekrardan teşekkürler.

Son durum, tek kısa bip sesinin kaynağı tahmin ettiğim gibi tanımsız tuş kombinasyonu yaptığımdan ötürüymüş örneğin klavyeden random atarken Shift+Ğ veya Ü gibi tuşlara aynı anda bastığımda aynı şekilde bip sesi gelmekte veya hızlı yazarken bazen aynı anda birdan fazla tuşa bastığımda yine tek kısa bip gelmekte. Bu tanımsız kombinasyon sesleri ise BIOS’tan kapatılabiliyor. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_1958.png
    IMG_1958.png
    59,5 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı