Bilgisayar kurtarma modundan çıkmıyor

GaNzON

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 5600 | Asus Prime A320M-K | MSI GeForce RTX 2060 SUPER™ GAMING X | Adata XPG 16 GB (2x8) 3000MHz DDR4
Klavye: SteelSeries Apex Pro Mini Wireless - Mouse: Glorius Model D Wireless
Meslek
IT-Stajyer
Bugün ufak bir işim çıktığı için evden çıkmıştım. Annem de bilgisayarımı açık unuttuğum için kapatmış ama kasa güç düğmesinden kurtarma modundan ne demediysem çıkamadım. Sistem geri yüklemeyi denediğimde diskinizde yeterli alan bulunmuyor diyor. İşletim Windows 11 ve Windows 10 var ama ikisi de aynı diske kurulu olduğu için hiçbir çözüm yolu bulamadım. Bilgisi olan biri yardım ederse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla anlatayım sıkıntı çıkamaması için geri yükleme noktası belirle.
CTRL tuşunun yanındaki Windows tuşuna tıkla ardında kapatan yeniden başlata tıklamadan önce Shift'e basılı tut ve yeniden başlat de bilgisayara mavi ekran gelene kadar bas ardından orada gelişmiş seçenekler olacak oraya bas ve "kapat ve Windows'a devam et" gibi bir tuş olacak.

Hocam pardon görmemişim dediğiniz şeyleri pek anlamadım güvenli moda aldım fakat güvenli modda olduğundan emin değilim. Bak şu ekranda kalıyor anlamadım.

Bildiğim kadarıyla anlatayım sıkıntı çıkamaması için geri yükleme noktası belirle.
CTRL tuşunun yanındaki Windows tuşuna tıkla ardında kapatan yeniden başlata tıklamadan önce Shift'e basılı tut ve yeniden başlat de bilgisayara mavi ekran gelene kadar bas ardından orada gelişmiş seçenekler olacak oraya bas ve "kapat ve Windows'a devam et" gibi bir tuş olacak.

Atamadım galiba

Dosya Ekleri

• IMG_20221120_212043.jpg
    IMG_20221120_212043.jpg
    476,1 KB · Görüntüleme: 138
Gelişmiş seçenekler de ardından.
Devam.
Çık ve Windows 10 ile devam et
Olduysa çözüldü de yapamadıysan benim bilgimde bu kadar.
Daha bilgili birisini etiketle ya da cihazı servise gönder.

Dosya Ekleri

• 1669145080032.png
    1669145080032.png
    3,5 KB · Görüntüleme: 111
Gelişmiş seçenekler de ardından.
Devam.
Çık ve Windows 10 ile devam et.
Olduysa çözüldü de yapamadıysan benim bilgimde bu kadar.
Daha bilgili birisini etiketle ya da cihazı servise gönder.

Yok denemediğim yer kalmadı yine de teşekkür ederim format atmayı deneyeceğim USB üzerinden baktım o da olmadı servis içindeki dosyalar vardı ama ne yapalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı