Bilgisayar kutusunun içinden çıkan kablolar nedir?

• Konuyu başlatan just0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.615

just0

Hectopat
Siparişi veridiğim bilgisayar bugün geldi ve kutusunun içinden bunlar çıktı. İlk defa bilgisayar aldığım için ne olduklarını bilmiyorum, bilen var mi?

IMG_20221031_162828.jpg

Yukarıdaki Power kablosu, fakat priz girişine bakılırsa körfez Arap ülkelerinden birinden geldiği anlaşılıyor. Çünkü orada bunları kullanıyorduk. Fakat alttakileri anlayamadım.

Üstteki IEC kablosu, PSU'ya bağlayıp sisteme güç vermek için kullanacaksınız. Alttakiler de SATA veri kabloları. SSD, HDD gibi depolama aygıtlarına bağlayacaksınız.

Yalnız güç kablosunun bağlantı tipi bizim kullandığımızdan farklı, UK plug çıkmış. Başka kablo çıkmadı mı?

Siparişi veridiğim bilgisayar bugün geldi ve kutusunun içinden bunlar çıktı. İlk defa bilgisayar aldığım için ne olduklarını bilmiyorum, bilen var mi?

Eki Görüntüle 1558818

Üsteki kabloyu Power Supply (kasanın altında güç kaynağı) takacaksın diğer ucunuda prize.

Eki Görüntüle 1558818

Üstteki Power kablosu, alttakiler HDD SSD gibi parçaların SATA girişleri. Yeni birim almadığınız sürece onlara ihtiyacınız yok. Saklayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı