Çözüldü Bilgisayar Logitech G230 Kulaklığı ve Mikrofonu Görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

werrec

Kilopat
Kulaklığı ilk aldığım zamanlar taktım yaklaşık 5-6 ay sorunsuz kullandım. Bir ara çıkarttım 2-3 ay hiç takmadım ondan sonra ne olduysa oldu ve bilgisayar kulaklığı görmemeye başladı. Öncelerden kulaklığın hoparlörü çalışıp mikrofonu çalışmıyordu fakat şimdi 2'sinde de tık yok. Belki ön jaklar bozuldu diyerekten arka jaklara taktım onda da değişik bir şey göremedim.

Kulaklık : Logitech G230

Çözüm
Kulaklık bozulmuş olmasın?

Az önce başka PC'den denedim hoparlörde sıkıntı yok ama mikrofonun ayara ihtiyacı var diye umuyorum. Asıl PC'de hala çalışmıyor..

Sorun çözüldü, konu kilitlenebilir.
Çözüm aşamaları: Realtek HD Audio yazılımını son sürüme güncelleyiniz, jaklarımızı gösteren görsel bölümün hemen sağ üstünde bir ayar simgesi olur tıklayınız, konektör ayarlarına giriş yaptınız oradan "AC97 Ön Panel" seçiniz.
(Realtek HD Audio 6.0.1.7910)
Kulaklık bozulmuş olmasın?

Az önce başka PC'den denedim hoparlörde sıkıntı yok ama mikrofonun ayara ihtiyacı var diye umuyorum. Asıl PC'de hala çalışmıyor..

Sorun çözüldü, konu kilitlenebilir.
Çözüm aşamaları: Realtek HD Audio yazılımını son sürüme güncelleyiniz, jaklarımızı gösteren görsel bölümün hemen sağ üstünde bir ayar simgesi olur tıklayınız, konektör ayarlarına giriş yaptınız oradan "AC97 Ön Panel" seçiniz.
(Realtek HD Audio 6.0.1.7910)

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…