Bilgisayar masası önerisi

Masam şu an bu halde:

Eki Görüntüle 1243161

İki tane Alex Keson olsa taşıyabilir belki ama bir Alex Keson + iki ayak yetersiz kalacaktır. BEkant'ın masa tahtası, diğer masalardaki gibi doldurma karton değil, direkt gerçek tahta. Ancak ince. Bu inceliğin sebebi de Bekant masanın altında demir bir iskelet olması.

Bekant'ın tahtası olmasa da daha kalın masa tahtaları ve iki tane Alex keson kullanarak güzel bir masa ortaya çıkabilir bence. :)

Mobilyacıya derdini anlatamazsın. Yaparsa da 2 katı pahalı olur.

O devir eskidendi, mobilyacıya ucuz yaptırmak...

Ancak kendin 4 ayak alırsın, tahtayı da mobilyacıya kestirirsin. Tabii sırf tahta ayarlayabilecek birini bulabilirsen.
Ben mobilyacıyım zor bir şey değil saniyede kaynak yaptırırsın iskeletini güzel bir boya alsan masa zor bir şey değil ben kahvenin masalarını iskeletini demirden üstünü de mdfden yaptırdım. Şimdi ayaklar var paslanmaz onlarsa çok iyi olur 3 veya 4 cm mdf çok iyi olur odaya göre.
Ben mobilyacıyım zor bir şey değil saniyede kaynak yaptırırsın iskeletini güzel bir boya alsan masa zor bir şey değil ben kahvenin masalarını iskeletini demirden üstünü de mdfden yaptırdım. Şimdi ayaklar var paslanmaz onlarsa çok iyi olur 3 veya 4 cm mdf çok iyi olur odaya göre.
Güzel birde kavisli kestiririm dışa ve içeri ay gibi düşün içine rahat bir şekilde her yere ulaşırım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-12-16 030449.png
    Ekran görüntüsü 2021-12-16 030449.png
    109,6 KB · Görüntüleme: 44
Masam şu an bu halde:

Eki Görüntüle 1243161

İki tane Alex Keson olsa taşıyabilir belki ama bir Alex Keson + iki ayak yetersiz kalacaktır. BEkant'ın masa tahtası, diğer masalardaki gibi doldurma karton değil, direkt gerçek tahta. Ancak ince. Bu inceliğin sebebi de Bekant masanın altında demir bir iskelet olması.

Bekant'ın tahtası olmasa da daha kalın masa tahtaları ve iki tane Alex keson kullanarak güzel bir masa ortaya çıkabilir bence. :)

Mobilyacıya derdini anlatamazsın. Yaparsa da 2 katı pahalı olur.

O devir eskidendi, mobilyacıya ucuz yaptırmak...

Ancak kendin 4 ayak alırsın, tahtayı da mobilyacıya kestirirsin. Tabii sırf tahta ayarlayabilecek birini bulabilirsen.
hocam ilginiz için teşekkürler :) alex keson şart, o zaten olacak. bekant yerine alternatif 160x80 boyutlarında masa tablası bakmaya devam edeyim ben madem :)

Param olunca ben şu hareketli masalardan almayı düşünüyorum. Bazen ayakta masayı kullanmak vücut sağlığı için çok önemli. Özellikle uzun süre oturuyorsanız veya işiniz buysa gerçekten sağlık için elzem olduğunu düşünüyorum. Ama fiyatları biraz pahalı. Makul seviyelere nasıl çekilir belki sadece ayak alınır üzerine tabla konulur vs.

Bekant 160 cm masayı ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Gayet sağlam ve geniş bir masa.

2 monitörümü ve laptopumu rahatça yerleştirebiliyorum.

Eki Görüntüle 617385

Marangozlar ile uğraşmaktansa en iyi tercihlerden biri bana göre.

Hocam bu masadan memnun musun bir de masanın ayakları ayarlanabilir mi bende almayı düşünüyorum konuyu hortlattım ama görünce sormak istedim.

Ben de yazdan beri IKEA Idasen kullanıyorum inanılmaz memnunum. 0 sallanma metal ve Y ayak olduğu için yere çok sağlam basıyor benim odamın zemini yamuk olmasına rağmen masada hiç hareket yok.

merhabalar dostum yeni keşfettim buraları bende sizin masanızdan almayı düşünüyorum son durum nedir acaba halen memnun musunuz ? resim vs. paylaşma durumunuz var mı masayla birlikte sisteminizin

merhabalar dostum yeni keşfettim buraları bende sizin masanızdan almayı düşünüyorum son durum nedir acaba halen memnun musunuz ? resim vs. paylaşma durumunuz var mı masayla birlikte sisteminizin
Merhaba, evet hala kullanıyorum. Yazın 4 sene olacak. Masada en ufak gevşeme sallanma yok. Gerçekten çok kaliteli bir masaymış hala memnunum. 6 ayda bir somunlarını sıkıyorum o kadar. Sıktığımda da zaten hiç gevşememiş oluyor.

Bir tık pahalıydı o yüzden ikea’dan mittzon markasını aldım kablo management kısmıda olduğu için halen arayanlar var ise bende çok memnunum , teşekür ederim dönüş yaptığın için dostum

Tekrardan bilgisayarı yukarıya aldım. Şahsi firkrim masanız ne olursa olsun, bilgisayarınızı üzerine koymak için ayrı bir yeriniz yoksa koymayın. Zira masanın bir noktada dengesini bozuyor ve rahatlığı da azaltabiliyor.

Eki Görüntüle 618512

Artık onlar da ucuz değil hatta pahalı.

Ben Bekant'ı almadan önce marangoza da gittim. em kendi kafasına göre yapmak istiyor hem de o kadar da kaliteli olmuyor.

Şu an 150 TL'ye kaliteli ve istediğin renk tahtası bile çok çok zor bulunabilir.

Kesaonla beraber kullanılıyor, yurtdışında gördüğüm kadarıyla. Fiyatı biraz daha uygun olsa 2 adet keson + kaliteli bir masa tahtası, çoğu yekpare masadan daha rahat ve kaliteli olur.
Alex keson hakkında sormak istiyordum depolama alanı ve kasamı üzerine koymak için bende istiyordum sizce sallantı ve sağlamlık için düşünceniz nedir ? Fotoğraflarda gayet sağlam duruyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı