milkyway
Picopat
Daha fazla
Ben mobilyacıyım zor bir şey değil saniyede kaynak yaptırırsın iskeletini güzel bir boya alsan masa zor bir şey değil ben kahvenin masalarını iskeletini demirden üstünü de mdfden yaptırdım. Şimdi ayaklar var paslanmaz onlarsa çok iyi olur 3 veya 4 cm mdf çok iyi olur odaya göre.Masam şu an bu halde:
Eki Görüntüle 1243161
İki tane Alex Keson olsa taşıyabilir belki ama bir Alex Keson + iki ayak yetersiz kalacaktır. BEkant'ın masa tahtası, diğer masalardaki gibi doldurma karton değil, direkt gerçek tahta. Ancak ince. Bu inceliğin sebebi de Bekant masanın altında demir bir iskelet olması.
Bekant'ın tahtası olmasa da daha kalın masa tahtaları ve iki tane Alex keson kullanarak güzel bir masa ortaya çıkabilir bence.
Mobilyacıya derdini anlatamazsın. Yaparsa da 2 katı pahalı olur.
O devir eskidendi, mobilyacıya ucuz yaptırmak...
Ancak kendin 4 ayak alırsın, tahtayı da mobilyacıya kestirirsin. Tabii sırf tahta ayarlayabilecek birini bulabilirsen.
Güzel birde kavisli kestiririm dışa ve içeri ay gibi düşün içine rahat bir şekilde her yere ulaşırım.Ben mobilyacıyım zor bir şey değil saniyede kaynak yaptırırsın iskeletini güzel bir boya alsan masa zor bir şey değil ben kahvenin masalarını iskeletini demirden üstünü de mdfden yaptırdım. Şimdi ayaklar var paslanmaz onlarsa çok iyi olur 3 veya 4 cm mdf çok iyi olur odaya göre.