Bilgisayar masasına sığmak için ne yapmak gerekir?

snageX

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Masam görseldeki gibi ve klavyeyi yan kullanmaya alışmama rağmen bir türlü mouse için yer ayarlayamıyorum. Çareyi ASUS ROG STRIX XG249cm model monitörümün ayaklarını çevirerek aradım ama yine de pek fayda etmedi var mı önerebileceğiniz bir şey? (Monitörün tam ismini şov olsun diye yazmadım ayaklarını Google'dan görebilin diye yazdım, ki şov yapılabilecek bir monitör de değil.)

IMG_4994.jpeg

içecek ile o 1 lirayı kaldır 1 lirayla yatırım yaparsın içecek ile de dertlerine derman olursun

Masa yeterince geniş bence, çok sola yanaşmışsın gibi geldi.

Masa yeterince geniş bence, çok sola yanaşmışsın gibi geldi.
Gözükmüyor fakat mousepadin çizgisine ayaklık denk geliyor, masanın altı tam boş değil bir ayak var sağa yanaşmamı engelleyen. Görseldeki gibi ama sağ alttaki ayak biraz daha solda.
1721228371886.png

Gözükmüyor fakat mousepadin çizgisine ayaklık denk geliyor, masanın altı tam boş değil bir ayak var sağa yanaşmamı engelleyen. Görseldeki gibi ama sağ alttaki ayak biraz daha solda.Eki Görüntüle 2255605
Kasan orda durmuyor ama sanki, masanın ayakları o kısım olmadan da ayak duracak şekildeyse sök gitsin bence.

Kasan orda durmuyor ama sanki, masanın ayakları o kısım olmadan da ayak duracak şekildeyse sök gitsin bence.
Ayak bütün olduğu için birini ekleyip diğerini çıkaramıyorum, mobilden ekleyeyim görseli.

Dosya Ekleri

• IMG_4996.jpeg
    IMG_4996.jpeg
    209,3 KB · Görüntüleme: 39

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı