Bilgisayar Masasının Boya Göre Uzun Olması

Escaloff

Kilopat
Yer
İzmir/Edirne
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522523673
Merhaba arkadaşlar ben 1.71 boyunda 17 yaşında bir insanım.
Bilgisayar masam boyuma göre oldukça yüksek , tekli koltukta oturduğum için kollarım altta kalıyor ve bilek tarafım hasar görüyor (Mouse pad ile biraz engelleyebiliyorum). Bana ne önerebilirsiniz altıma yastık falan koyunca bu sefer sırtım ağrıyor. Saçma bir sorun gibi gözükebilir ama cidden benim sağlığıma zarar vereceğini düşünüyorum. Daha önce elbet böyle bir sorun yaşayan olmuştur. Tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Laptop kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de vardı. Bileklerimin kenarların da yaralar oluşmaya başlamıştı. Sorunu yüksek bir bilgisayar koltuğu alarak çözdüm.

Yükselip alçalabilen masa ayakları görmüştüm hocam. Bütçe varsa alabilirsiniz. Almayı çok istiyordum ben de fakat olmadı. Şu an teldeyim. Not alayım da size link atayım.

Saçma bir sorun gibi gözükebilir ama cidden benim sağlığıma zarar vereceğini düşünüyorum

Saçma değil. İş güvenliği ve sağlık konuları açısından önemli. Alçalıp yükseltilebilen bir döner koltuk alabilirsin. Fiatları yüksek değil.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı