Benim masaüstü bilgisayarım ilk açıyorum mavi ekran verıyor. Sonra ekran gidiyor. Kasadan fan sesi yükseliyor ve kalıyor. Bunun çözümü nedir? Teşekkürler.
GTX 1060 6 GB Palit
8 GB RAM
PSU markalı markasını hatırlamıyorum ama Casper PC idi.
Benim masaüstü bilgisayarım ilk açıyorum mavi ekran verıyor. Sonra ekran gidiyor. Kasadan fan sesi yükseliyor ve kalıyor. Bunun çözümü nedir? Teşekkürler.
GTX 1060 6 GB Palit
8 GB RAM
PSU markalı markasını hatırlamıyorum ama Casper PC idi.
Selamlar ben en son mavi ekran hatası aldığımda yüklediğim bir program yüzünden idi.Bilgisayarınıza format atıp sizin için gerekli olan oyunları ve uygulamaları indirin.Bilgisayar gine hata verirse bu uygulamalarda bi hata var demektir.Bu konudan pek anlamam ama bende işe yaradı.Ve Çalıştır ı açarak %SystemRoot% yazıp çıkan sekmeden minidump dosyasını atarsanız bu konudan anlayan arkadaşlar size daha iyi yardımcı olabilirler
Birçok sorundan dolayı mavi ekran hatası verebilir örneğin ram'lerden biri zarar görmüş arızalanmış olabilir . Minidump dosyasını siteye yüklediğiniz takdirde sorununuza cevap verebileceğiz.
Ederim
Konu sahibi BIOS'a gir ve optimize defaults yap. Temiz Windows için sosyalden 10 indir ve USB'ye yazdırıp boot edip kurulum dene. Kurulum aşamasında hata alırsan görsel gönder ama donanımsal olma problemide var.