Bilgisayarım 1-2 hafta öncesine kadar düzgünce çalışıyordu fakat neden olduğunu bilmediğim bir şekilde farklı farklı hata kodlarından mavi ekran vermeye başladı ve genelde oyuna girince oluyordu. Hata kodlarını internette araştırıp çözmeye çalıştım ama başaramadım sanırım. Bilgisayar açılırken 'CPU temperature error!' yazısı dikkatimi çekti. Nasıl çözeceğimi bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Silahını masaya bırakıp VALORANT'tan ayrılmaya karar verdin ya da belirli bir programı açmak istiyorsun ve Vanguard'ı devre dışı bırakman gerekiyor. Vanguard'ı açıp kapamayı ve onu bilgisayarından ...
support-valorant.riotgames.com
Ve tüm bunlardan önce işlemci ısınma sorununu çözün.
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Silahını masaya bırakıp VALORANT'tan ayrılmaya karar verdin ya da belirli bir programı açmak istiyorsun ve Vanguard'ı devre dışı bırakman gerekiyor. Vanguard'ı açıp kapamayı ve onu bilgisayarından ...
support-valorant.riotgames.com
Ve tüm bunlardan önce işlemci ısınma sorununu çözün.
Thermal Grizzly Kryonaut marka termal macunu sipariş verdim. Elime ulaşıp sürdükten sonra dediğiniz işlemleri sırasıyla yapacağım. Sonucu haber veririm. Şimdiden teşekkür ederim.
Sorun çözüldü gibi duruyor. Teşekkür ederim yardımın için @@turko35408