Furkanerss
Zeptopat
Daha fazla
Bilgisayar bu modda kaldı yani masaüstüne geçiremedim. Nasıl yapmam gerekiyor simgeleri görme ekranına gelmek için BIOS ayarlarından mı yapmam gerekiyor?
Çok kez yeniden başlattım böyle kaldı fakatYeniden başlatın. Windows üzerinden yapamıyorsanız fişi çekip tekrar takın.
Sanırım , Hemen bakıyorum teşekkürler olmazsa dönüş yapacağım sizeTablet modunu açmışsın sanırım, internetten nasıl kapatılacağına bakabilirsin.
Tablet modunu açmışsın sanırım, internetten nasıl kapatılacağına bakabilirsin.
Çözüme ulaşırsan çözüm olarak işaretlersen mesajımı sevinirim.Sanırım , Hemen bakıyorum teşekkürler olmazsa dönüş yapacağım size
Sağdaki bildirimler kısmındaki kontrol panelinde tablet modu var oradan kapatabilirsinSanırım , Hemen bakıyorum teşekkürler olmazsa dönüş yapacağım size
Evet tablet moduymuş teşekkür ederim tekrardan eve geçince yapacagımTablet modunu açmışsın sanırım, internetten nasıl kapatılacağına bakabilirsin.
Hadi geçmiş olsunEvet tablet moduymuş teşekkür ederim tekrardan eve geçince yapacagım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.