Bilgisayar mı konsol mu?

Merhaba arkadaşlar elimde bir bilgisayar var 16 GB RAM RX580 8 GB i7 9.nesil, 2 3 yıldır kullanıyorum ve işimi gayet görüyor fakat yeni nesil oyunları kaldırır mı bilmiyorum. Bu sıralarda konsollara sarmıs durumdayım. Sizce bu bilgisayarın yerine PS5 veya Xbox Series S-X mi alınır mı? Yoksa bilgisayar kalıp yanına PS4 mü almam daha mantıklı olur cevap verirseniz sevinirim.

Not: Yeni nesil oyunlara cok meraklı değilim sadece biraz konsollara sarmış durumdayım elimde bir adet oyun konsolu olsa iyi olur.

Hangisini istiyorsan onu al.

Hele ki benim gibi skolyozu olanlar için PC ayrı bir işkenceye dönüşüyor.

Dediğim gibi, güncellik açısından kesinlikle Series S fakat ucuza almak isterseniz One S mantıklı oluyor. Hatta fat kasa Xbox One'lar hâlâ 3000-4000 TL bandında geziyor bunu da belirteyim.

Xbox onedan uzak durmami söylediler alincaksa uygun fiyata s alın dendi

Hangisini istiyorsan onu al.

Kararsız kaldıgım için sizlere sordum zaten😉

Xbox onedan uzak durmami söylediler alincaksa uygun fiyata s alın dendi.
Xbox One'ın bazı modelleri sorunlu olabiliyor ben ucuzluk açısından bilgilendirdim fakat One S ile öyle ahım şahım fark yok. One S'i aynı konsolun Slim modeli gibi düşünebilirsiniz daha sessiz daha az sorunsuz bir model. Bu aralar One X fiyatları da baya inmiş 6K aşağısına gelirse One X'de mantıklı olur. One S için de 4K civarı mantıklı diyebilirim.

Xbox One'ın bazı modelleri sorunlu olabiliyor ben ucuzluk açısından bilgilendirdim fakat One S ile öyle ahım şahım fark yok. One S'i aynı konsolun Slim modeli gibi düşünebilirsiniz daha sessiz daha az sorunsuz bir model. Bu aralar One X fiyatları da bayağı inmiş 6K aşağısına gelirse One X'de mantıklı olur. One S için de 4K civarı mantıklı diyebilirim.

Tamamdir cok sağ olun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı