İyi bir bilgisayar mı oyun konsolu mu?

salih4844

Decapat
Merhabalar,

Son dönemlerde oyun oynama hevesim tuttu oynuyorum da, sizlere bir sorum olacak; şu anda iyi bir bilgisayara sahibim ama bu bilgisayar(laptop) oyunları rahat oynatamıyor. Kötü değil fakat montaj, render gibi işlerimi sıkıntısız görüyor konu oyun oynamaya gelince yetersiz kalıyor. Sorum şu ben bu bilgisayarı oyun oynamasam uzun yıllar daha kullanırım, sizce oyun oynamak için yeni bir masaüstü bilgisayar mı alayım yoksa oyun konsolu mu? Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır şu anda bilgisayar ile Battlefield 1'de orta ayarlarda 50-60 fps arası alıyorum.

Bilgisayar özelliklerim (Laptop) :
GTX 1050 4GB
İ7-7700Hq
16 GB DDR4 RAM
1 TB HDD
256 GB SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,

Son dönemlerde oyun oynama hevesim tuttu oynuyorum da, sizlere bir sorum olacak; şu anda iyi bir bilgisayara sahibim ama bu bilgisayar(laptop) oyunları rahat oynatamıyor. Kötü değil fakat montaj, render gibi işlerimi sıkıntısız görüyor konu oyun oynamaya gelince yetersiz kalıyor. Sorum şu ben bu bilgisayarı oyun oynamasam uzun yıllar daha kullanırım, sizce oyun oynamak için yeni bir masaüstü bilgisayar mı alayım yoksa oyun konsolu mu? Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır şu anda bilgisayar ile Battlefield 1'de orta ayarlarda 50-60 fps arası alıyorum.

Bilgisayar özelliklerim (Laptop) :
GTX 1050 4GB
İ7-7700Hq
16 GB DDR4 RAM
1 TB HDD
256 GB SSD
Oyunları nasıl rahat oynatamaz ya bende aynı özelliklere sahip bir bilgisayara sahibim sadece SSD 128GB.Ben rahatça oynuyorum,bence sen bir baktır bilgisayarına.

FPS ve MOBA tarzı oyunlar oynamıyorsan oyun konsolu derim ancak tıklama ve girdi aygıtı hissiyatı daha iyidir pclerin. Ancak amacın oyun müzik film ile iyi bir oyun konsolu her türlü tatmin eder. Masaüstü sistemlerde her yıl bir üst model çıkar fakat oyun konsolları sürüm ömrü olarak daha uzundur. Bunları göz ardı etmemek gerekir.

O bilgisayar uzun bir süre tüm oyunları açar. Tamam belki Ultra'da değil medium-low ayarlarda ama oynatır. Exclusive oyunlar için bile konsol alan tanıdıklarım var. PS4 Pro alıp keyfinize bakın derim. XBOX'a çıkan tüm oyunlar PC'ye de çıkıyor zaten.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı