Bilgisayar mı Playstation 4 mü ?

tolu2001

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, ilk öncelikle bir yanlışım olursa lütfen affedin yeniyim çünkü. Ben toplama bir oyun bilgisayarı için para biriktiriyordum fakat Playstation 4 çok ilgimi çekiyor. Sizce şimdi hangisini almak daha mantıklı ve doğru olur?

Bende ikilemde kalmıştım ,

Tercihimi pc den yana kullandım çok memnunum, sebebi basit sadece oyun oynamıyorum diğer işlemleri de yapabiliyorum

Bilgisayardan sonraki bir lüks bence ps. Bilgisayarın yoksa bir bilgisayar almanı tavsiye ederim oyun dışında bişeyler de yapabilirsin.

1500 liraya aldığın PS4 ile büyün oyunları en yüksekte oynayacağını sanma. O makinelerde görüntü hilesi oluyor. 1500 TL ye topladığın kasa ile bir çok oyunu en yüksekte oynayacaksın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
izlemeni öneririm.

1500 liraya aldığın PS4 ile büyün oyunları en yüksekte oynayacağını sanma. O makinelerde görüntü hilesi oluyor. 1500 TL ye topladığın kasa ile bir çok oyunu en yüksekte oynayacaksın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
izlemeni öneririm.

Çok teşekkür ederim. Bende bilgisayar toplıyacağım zaten ama arkadaş çevrem ps4 alıcaz çok iyi diyince bende sorayım dedim bilgisi olanlar. Çok teşekkür ederim.

Bilgisayardan sonraki bir lüks bence ps. Bilgisayarın yoksa bir bilgisayar almanı tavsiye ederim oyun dışında bişeyler de yapabilirsin.
Casper Nirvana A15 serisi CNA sürümü olan bi laptop um var idare ediyor. Fakat ben oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Konuma katılıp destek verdiğiniz için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı