Playstation 4 vs 1500 TL Bilgisayar

PS4 vs 1500 TL PC

• PC tabii ki.

Oy: 41 70,7%
  • PS4 tek geçerim.

Oy: 17 29,3%

• Oy verenlerin toplamı
    58
Asıl sen bir söyle sen video yu hangi kalitede izliyorsun??? Hay Allahım. Git istediğin kişiye sor. Konsol grafik için alınmaz çünkü birçok oyunda Ultra da fark gözle görülür. Konsol aldıran rahatlık ve Exclusive lerdir. Şimdide sen gelip bana karşı ki ben Ps4 Kullanıcısıyım Gtx 970 lazım diyorsun?

Şunu da söyliyim bende konsolu alırken aradaki farkları biliyordum ve buna göre aldım. Rahatlık ve Exclusive ler. Bunlar beni çekti. Yoksa şuan da biliyorum Pc de daha iyi grafiklere ulaşılabileceğini...

Ah şunu da söylemeyi u unutmuşum Ps4 ün içindeki 7870 e denk geliyo du sanırım.

Fkaat şahsen ben Ps4 öneririm.

Upgrade parasıyla yeni konsolu alabilirsin hatta üstüne fazlada para kalır ayrıca Konsol Pc ye göre daha uzun ömürlü...

Yanlışın var atıyorum r7 250 ekran kartını 150 TL satsan yerine 750ti alsan sana 350 TL mal olur 350 TL ps4 oyun parası nerdeyse :D

İkiside aynı benim gözümde. Gtx 750 Ti ' ya sahip bir bilgisayar, Ps4' ten daha performanslıdır veya aynı performanstadırlar diye düşünmekteyim.

1500 tlye aynı performansı her oyunda alamazsın ama 2500 tlye akıllıca bir sistem toplarsan her oyunda aynı yada daha iyi performansı aşağı yukarı alırsın ama pc'nin uygun oyun artısı var ps4 alıcaksın 1k uygun fiyata ama çok oyun oynayan biriysen o paranın fazlasını oyunlara harcarsın zaten :D .Yani uzun vadede pc işini daha iyi görücektir.Eğer istersen elimden gelen şekilde uygun bir sistem toplarım sana ama bütçeni bir miktar yükseltmen daha iyi olucaktır keza bu fiyata intel sistem biraz zor bu yüzden amd yönelimi olur oda seni ödediğin parayı elektrik faturalarında zarar ettirir :p .Dersen 1500 tlye yada biraz çıkarsan 2000 tlye orta karar bir oyuncu bilgisayarı toplanır.

PS4'ün 1500 TL lik sistemden daha performanslı olacağı ve daha uzun süre götüreceği, ayrıca exclusive oyunlardan da faydalanabileceğin gerçeğinden dolayı PS4 tabi ki. En az bir GTX 970 gerekiyor PS4 performansını yakalamak için.
En az GTX 970 mi ?? Bu arkadaşı pistten alalım lütfen ya.

Sen önce attığım videoları izle kardeş ondan sonra yorum yap.

1500 TL'lik bilgisayardan daha performanslı bile değil çoğu oyun 30 FPS'de sabit ve ara sıra 29 veya 28'e düşünce rezalet bir oyun deneyimi yaşıyorsun ayrıca 4 tane yeni oyun aldın diyelim 200 + 200 + 200 + 200 = 800 Türk Lirası ediyor tamamen zarar bu parayı konsol oyunlarına vereceğine biraz daha biriktirip daha iyi bir sistem toplanabilir.

Konsol performansını yakalamak için en az GTX 970 demişsin ama GTX 960, 950 hatta 750 TI bile Playstation 4'ü solluyor.

Hem diyelim PC'nin bazı parçaları yeni jenerasyon oyunlar için yeterli değil mi ? Upgrade edersin bir kaç parçayı al sana yine oyun keyfi ama konsollarda öyle bir şey var mı eni sonunda eskiyecek ve senin onu upgrade etme şansın bile yok yine 1500 TL verip konsol mu alacaksın dediğim gibi sen bir çekil pistten paşam.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı