Bilgisayar mı, PS4 mü?

Münyr

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci.
Aklım bu konuda karışık. Halihazırda çalışan bir laptopum var. Günlük işlerde kullanmak için uygun. Ama oyun oynayamıyorum. Ve yeni bir sistem almak istiyorum. Sizce kasa mı toplayayım? Yoksa PS4 Pro mu alayım?

zaten 3500 civarlarında bir pc toplamak gibi bir fikrim vardı. Ama ps4 ü düşününce daha mantıklı geliyor. SİZCE ?

Dostum "Story oyunlarını oynayacağım, kafamı boşaltmak istiyorum" diyorsan kesinlike PS4 oyna, God of War, Uncharted, The Last Of Us serilerinin keyfini çıkar. Ama diyosan ki "Ben arkadaşlarımla PUBG,LOL,CS:GO oynarım", o zaman PC topla.

zaten 3500 civarlarında bir pc toplamak gibi bir fikrim vardı. Ama ps4 ü düşününce daha mantıklı geliyor. SİZCE ?
Bence PC toplamak daha mantıklı. Oyunlar daha ucuz ve 1 sene sonra yenisi çıkmayacak.
Dostum "Story oyunlarını oynayacağım, kafamı boşaltmak istiyorum" diyorsan kesinlike PS4 oyna, God of War, Uncharted, The Last Of Us serilerinin keyfini çıkar. Ama diyosan ki "Ben arkadaşlarımla PUBG,LOL,CS:GO oynarım", o zaman PC topla.
Katılıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı