Bilgisayar mı toplanmalı, laptop mu alınmalı?

Hocam ben monster kullanıcısıyım alalı 1 yıl olmadı gayet memnunum kasada hiçbir problem yok. Tam oyun notebook diyebilirim. Sadece evde oynayacaksan sistem topla derim. Ben sadece evde oynuyorum ama notebook aldım pişman değilim açıkçası ama bence sistem topla.

Daha fazla FPS alırsın.

Ben 3 gün notebook u açık bıraktım yinede sıkıntısı olmadı sistem toplarsan oyunlarda en az 20 FPS fazla alırsın.
Ben geceleri bilgisayarı açık bırakıyorum onun içinde notebook aldım.

Birde bütçeniz nedir ve laptop mu sistem mi toplamaya karar verdiniz ? Ona göre laptop ya da sistem önereceğim.

Benim monster 8 GB RAM 2 GB ekran kartı son ayarlarda en fazla 70 FPS alıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa toplayalım. Sinerji'den toplarız onlar size toplanmış kasayı gönderirler uğraşmazsınız. 4000 TL ye muazzam bir sistem toplanır. Karar verin ne yapacağınıza bizde ona göre önerimizi yapalım.
Laptop alırsanız çok ısınır, masaüstüyle aynı kartı bile alsanız 10 15 FPS daha az alacaksınız. Performansı düşük olacak. O paraya RX 580 li sistem toplanır. Laptop'larda işlemciye önem verilip ekran kartı neredeyse giriş seviyesi oluyor. O yüzden gereksiz. Hemde çok daha fazla performans alınır. Temizliği kolay olur. Parça ekleme çıkarma olaylarında sorun yaşamazsın. Ekran kartı ve işlemci yetersiz geldiğinde güncelleme yapabilirsin. Kasanın kolaylığı daha çok. Tavsiyem toplama bilgisayar. Tabi sürekli gezici değilsen.

Aslında gezerim bu sene 3 kere tatile gittim, gittiğim yerde de bilgisayarla uğraşma ihtiyacı duymadım. Sistem toplamak daha mantıklı dediğin gibi baahtsizbedevi.

Topla bakalım nasıl toplayacaksın. Monitör ,klavye mouse, hoparlör, kasa ve parçalarını topla resim at bakalım 1050 ti koyman mantıksız zaten masaüstüne dizüstü daha şekil tabi zevke kalmış.

Siz dediğimi yaparsanız en fazla 10 yıl götürür rahat. Masaüstü alırsan ıvır zıvır karışıklığı olur klavye mouse monitör zaten girince ekran kartı vs 1050 tutarsın dizüstü de 1050 zaten.
Bilmeden yorum yapmayın. Laptop ile masaüstünde aynı kart olsa dahi aynı performansı vermez. Masaüstü her zaman daha performanslıdır. Yanlış bilgi vermeyin. Şuan ceza almışsınızdır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı