Bilgisayar mikrofonu algılıyor fakat ses gitmiyor

Xertenrayo

Decapat
Arkadaşlar bilgisayarım başlıkta belirttiğim gibi mikrofonu algılıyor fakat ses gitmiyor. Bir anda oldu. Farklı mikrofon denedim sonuç gene aynı. Mikrofonda sıkıntı yok. Test ettim çalışıyor. Mikrofon kablosunu çıkartırken ufak bir ses çıkıyor sadece. Bilgisayarda ses kartı yok. Sorun Windows'da olabilir diye format attım. Sonuç gene aynı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

BIOS güncel.

Anakart: B150M PRO-VDH
Windows 10 Pro

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba konu uzun zaman önce açılmış biliyorum ama belki aktif biri ve çözebilen biri vardır diye bir umutla sorunu yazıyorum şu an astrosun kablosuz bir kulağını kullanıyorum kendisinin mikrofonu var başlarda sorun yoktu kullanabiliyorum sonra bir gün o gitti James Donkey'in kulaklığını aldım USB mikrofonlu onda sıkıntı yoktu sonra kardeşimim arkadaşı benim odama girip sözde yanlışlıkla o kulaklığımı kırmış şu an yine 700-800TL masrafa girmekte istemiyorum açıkçası astros kulaklığımda bilgisayarıma bağlandığımda eğer Denetim Masası'ndan mikrofonu devre dışı bırakmazsam kulaklık mikrofon kullanan en ufak bir uygulamayı algılasa gelen ses gidiyor o yüzden mecburen devre dışı bırakıyorum ama artık bu sorun baydı harici olarak yaka mikrofonum vardı onu da kullanamıyorum Windows algılıyor ama hiçbir şekilde kullanamıyorum Online ses kayıt sitelerinde denedim Windows'un uygulamasında Discord'tan wpden denedim bunların hiçbiri önemli değil aslında ben Valorant oynayan biriyim ve bu yüzden benim için önemli diyebilirim umarım destek olabilecek biri vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı